Welkom

Home » welkom » Welkom

Welkom op de vernieuwde site van Massagepraktijk Limmen.

Met enige trots presenteren wij de nieuwe site van Massagepraktijk Limmen. Sinds half februari online gegaan met speciale dank aan grafisch bureau NR 27. Grafisch mooier, mobiel vriendelijk, overzichtelijker en een gebruiksvriendelijkere online reserveer functie. Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Wij houden ons aanbevolen wanneer je op of aanmerkingen hebt.

Met vriendelijke groet,

Massagepraktijk Limmen

welkom

Comments

  1. Graag gedaan Thijs; deze nieuwe site is de kroon op al je harde werk, ga zo door; succes! groet Corien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info

Massagepraktijk Limmen
Rijksweg 115
1906 BG Limmen

KvK: 55552617
agb: 90-046609

Recensies

Janneline Breebaart
Janneline Breebaart
posted 11 months ago

Mijn ervaring met de massages van Thijs Punt is zeer positief. Er wordt goed klachtengericht gewerkt en uitgezocht wat het lichaam nodig heeft.
Meteen al na de eerste massage voelde ik dat de energie weer ging stromen in het lichaamsdeel dat behandeld was. Sindsdien heb ik grote stappen vooruit gemaakt, zowel fysiek als mentaal.
Ik kan deze manier van behandelen aan iedereen aanraden, hierbij wel aangetekend dat het geen gewone massage is, maar ook een diepere mentale verandering teweeg brengt. Het beste effect zal verkregen worden als de behandelde openstaat voor de relatie tussen lichaam en geest.

Wendy Bakker
Wendy Bakker
posted 11 months ago

Ik ben bij Thijs terecht gekomen vanwege stijve spieren in de rug, en tintelende handen en armen. Alles zat vast en voelde niet lekker. Na het bespreken van de klachten ging Thijs aan de slag. Dit ging niet altijd heel zacht maar het effect was groot: na twee massages had ik geen last meer van tintelingen in de handen.
Wat ik fijn vind aan Thijs is dat hij niet alleen aandacht heeft voor het lijf maar ook voor de geest. Op een luchtige manier komen we vaak tot een goed gesprek.
Ik ben nu een aantal keren bij Thijs geweest en blijf voorlopig gaan voor 'onderhoud'. Dat werkt heel goed. Ik kan het een ieder aanraden.
Soms heb ik nog wat lichte tintelingen, pijn en stijfheid maar dat is na een bezoek aan Thijs weer snel over. Thijs isTop!

jeff van den Berg
jeff van den Berg
posted 8 months ago

Goede service. Kom er als herboren vandaan

Locatie

De massagepraktijk in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk en Heemskerk.

css.php