Over ons

Praktijkruimte

Massagepraktijk Limmen is gevestigd in Holistisch Gezondheidscentrum Meander. Hieronder volgt een impressie van de praktijkruimte.

centrum meander Sinds het jaar 2004 heb ik ervaring met stevig masseren. Boek direct online wanneer ontspanning en verlicht zoekt van stijve spierklachten. Sinds het jaar 2012 heb ik ervaring met stevig masseren. Reserveer je massage direct online! Ik ben de drijvende kracht achter Massagepraktijk Limmen. Meer weten wat ik als masseur / behandelaar voor je kan betekenen? Kijk op de website Wanneer je dit bord ziet in de tuin van Rijksweg 115. Dan ben je aan het juiste adres.

Over ons

Masseur Thijs

Kijk naar de volgende beelden om me te zien wat ik als masseur voor je kan betekenen.

Ik ben wat je noemt een sensitief persoon, ik voel iedereen goed aan. Ik vind het gaaf om samen te ontdekken wat jou drijft. Waar kan jij jezelf in kwijt? Iets waar je blij van wordt wanneer je er alleen al aan denkt. Het voldane gevoel wanneer je voor het slapen gaan je bed in stapt, waardoor je uitdagingen in het leven aankunt, je grenzen aanvoelt en verder jezelf kan zijn. Ervaar jij dat?

Het viel me jaren geleden op dat de meeste cliënten die ik begeleidde niet precies konden benoemen waar ze geïnspireerd mee zijn. Met het ontbreken ervan gaan we voorbij aan onszelf, met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten als gevolg. In een wereld vol prikkels en over het algemeen prestatie gericht zijn is dat niet verwonderlijk. De realiteit leert dat ongeveer één op de drie ziektes stress gerelateerd is, dat twintig procent van de Nederlanders jaarlijks een periode van depressie heeft en hetzelfde percentage van overspannenheid of van verschijnselen van burn-out. Maar dan?

Zoektocht
Ik studeerde Raja Yoga, een zelfstudie waar het ontdekken en leren van onze drijfveren een belangrijk onderdeel in is. Ik zag in mijn toenmalige beroep als fitnessinstructeur velen hoopvol beginnen, om vervolgens 3 maanden later gedemotiveerd af te haken. Mijn gedachte was: “Dit kan anders!”

Er bestaan over het zoeken en vinden van onze drijfveren veel zelfhulpboeken en cursussen. Maar wat als het boek uit en de cursus ten einde is? Best lastig om de opgedane inzichten in het leven toe te passen. Over een langere tijd wordt een systemische aanpak gemist om concentratie- en bewustzijnsniveau omhoog te brengen. Laat de Raja Yoga aanpak hier nou eeuwen beproefd in zijn. Het wordt helderder te ervaren wat er in je leeft en daarbij ontwikkel je de vastberadenheid om hiervoor te gaan.

Ik kan me op dit ontwikkelproces goed inleven, inmiddels ervaar ik wat mijn drijfveren zijn. Dat is niet altijd zo geweest, sensitiviteit omzetten, van last naar kracht, is gegaan met de nodige obstakels. Laat ik inmiddels dol zijn op dit avontuur.

Wat kan ik voor je betekenen?
Een gezond lichaam zorgt voor een gezonde geest. Lichamelijk gezien gaan voor meer bewegingsvrijheid, belastbaarheid, functionaliteit, herstelvermogen, meer energie en ontspanning. Dan bied ik je klassieke-, sport-, klachtgerichte- en Ayurvedische Lichaamsmassage aan. Deze heb ik geleert bij Lian Bart en Frans Bossenbroek.

Een gezonde geest zorgt op zijn beurt voor een gezond lichaam. Wanneer je open staat voor het geestelijke, al is het om meer flow te ervaren tijdens het sporten. Dan neem ik je mee in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn de ingrediënten om een flow te laten ontstaan? Hoe kan je van tinnitus een kracht maken? Dit alles om (nog meer) bij jezelf te komen. Mogelijk kan ik je tijdens het masseren enkele Raja Yoga oefeningen meegeven of voel je iets voor de yogalessen. Voor waar jij je toe aangetrokken voelt, graag tot ziens.

Warme groet,

Thijs 

Masseur Frans

Sociaal bewogen ben ik. Het loopt als een rode draad door mijn leven. In mijn vorige bedrijf met personeel, zowel los als vast, het organiseren van open dagen, de begeleiding van stagiaires en als voorzitter van een studieclub met vakgenoten. Ik geef mijn kennis graag door in verenigings-of bestuursfuncties, maar zeker ook in de alledaagse praktijk en sinds 2002 als masseur.

Ik combineer sport- en shiatsumassage (hand- en vingerdruk) voor een goed resultaat. Dit is in de loop der jaren zeer effectief gebleken.

Nadat je stijve spierklacht is weggemasseerd werk ik graag preventief. Voorkomen is beter dan genezen! Ervaring leert dat overbelasting van spieren en gewrichten er vaak ongemerkt in sluipt. De geest wil dan meer dan het lichaam aankan. Sport-/shiatsumassage is een mogelijkheid om bewust te worden van je lichaam. Wordt bewust van je gezondheid en neem het heft in eigen handen.

Graag tot ziens in de massagepraktijk.

Vriendelijke groet,

Frans 

Reserveer online

Recensies

Van verschillende klanten krijg ik (Thijs) regelmatig reacties op de massages. Heb je zelf ook een reactie? Stuur mij dan een bericht, laat je recensie achter op mijn Facebookpagina of schrijf een recensie op mijn Google vermelding.  

Massage zoals het hoort!

Thijs geeft een zeer doelgerichte massage. Via een tip kwam ik bij Thijs terecht met rugklachten. Last van spanning in schouders, nek en rug en moeite met ontspanning. Dankzij de klacht gerichte massages worden mijn klachten verlicht. Met als kers op de taart; dat ze (steeds langer) verdwijnen.  

Gabrielle Sinkgraven van Lakwijk – Castricum – december 2022
Ik ben erg blij met de aanpak van Thijs omdat hij naast een goede massage om de klachten te verlichten zijn aandacht richt op de oorzaak van de klachten. Als de oorzaak niet wordt aangepakt, zullen de klachten op termijn weer terugkomen.
 
Mijn hamstring blessure ging niet meer vanzelf over waardoor ik verder op ben gegaan.  De oorzaak zat in mijn rug, daar is de behandeling op ingezet en in combinatie met ontspanningsoefeningen en oog voor de stressfactor zijn mijn klachten al snel verdwenen.
 
Ik kom nu nog bij Thijs om mijn lijf soepel te houden en vroegtijdig mogelijke probleemgebieden op te sporen zodat het niet weer uit de hand kan lopen met hardnekkige blessures. Thijs is een bijzondere man met een groot hart en hij heeft heel veel aandacht voor de mens achter de blessure. Dank je wel Thijs voor wie je bent, ik waardeer onze gesprekken over het leven ook enorm.
 
Nicole de Wit – Uitgeest – November 2022

Ik had al een tijd last van mijn schouder en kreeg steeds meer pijn bij handelingen zoals aankleden, iets boven in de kast zetten, e.d. Ik wilde een behandelaar die gedegen kon masseren. Een bekende had goede ervaringen met Thijs voor zijn rugklachten. Thijs nam naast de schouder en bovenarm ook mijn nek mee. De behandeling was pijnlijk, maar effectief. Na elke behandeling ging het beter.

Hij gaat met respect om met de klanten en heeft een luisterend oor voor eventueel achterliggende oorzaken van vastzittende spieren. Hij is deskundig in zijn vak en oefent dit met veel toewijding uit.

Ria Wellenberg – Heiloo – november 2022
 
De eerste keer ben ik naar Thijs gekomen vanwege problemen in mijn schouders. Inmiddels kom ik al jaren 1x in de maand voor onderhoud, onafhankelijk van het feit of ik iets specifieks heb. Ik heb nl. een drukke veeleisende baan. Frequente massage gecombineerd met voldoende sporten en gezond eten zorgt voor een goede balans. 
 
Thijs is zeer mensgericht en leeft zich goed in. Daardoor weet hij feilloos aan te voelen wat er nodig is. Het is verbluffend dat hij punten in het lichaam weet te vinden die nog geen klachten geven maar waar overduidelijk wel wat verzuring zit. Ik ben zeer te spreken over zijn persoonlijke handelswijze en zijn vermogen mij en mijn lichaam aan te voelen waardoor ik veel minder klachten in mijn rug heb dan jaren geleden. Andere familieleden weten inmiddels Thijs ook te vinden.
 
Deze maandelijkse ‘investering’ in mezelf vind ik van grote waarde.
 
John uit Heiloo – november 2022

Thijs Punt is een vriendelijke en rustige masseur die tijd neemt voor je klachten en deze ook goed bekijkt. Bij langere sessies komt het vaak tot een goed gesprek, dit helpt zowel voor de spieren als voor je geest. Thijs luistert naar je als de massage te heftig wordt/is, hij past zijn werkwijze aan. Na een behandeling heb je echt het gevoel dat er iets gedaan is omdat Thijs van een stevige aanpak houdt en ook precies alles goed weet te vinden.

Het totaal vastzitten van alle spieren in mijn lijf en de wens om goed gemasseerd te worden voor een goede ontspanning was voor mij een reden om naar hem toe te gaan. Aangezien ik al gast was binnen Centrum Meander was het een kleine stap om hier de massage te laten plaatsvinden. We zijn al zover dat bij een kleine behandeling in schouders en nek er heel snel ontspanning van de spieren plaatsvindt en de knopen verdwijnen. In het begin was het nodig om de behandelingen snel op elkaar te laten volgen, nu is er wat meer tijd tussen de behandelingen. Dit overleggen we altijd samen.

Als ik had geweten wat de massage met me zou doen dan was ik er jaren eerder mee begonnen. Ik kan het echt iedereen aanraden en zal de massages door laten gaan zolang als het kan. Thijs helpt je goed, is open en eerlijk, geeft je vertrouwen en laat je in je waarde.

Anoniem – november 2022

Ik kwam bij Thijs vanwege pijnuitstraling vanuit mijn rug naar mijn rechter bil. Daardoor is het moeilijk (onderuit) zitten op een (elektrische) fauteuil/stoel/bank. Vele pijnpunten zijn zeker verbeterd door de massages. Door mogelijk artrose vanuit mijn heup(en) kan niet alles verholpen worden.

Wat me aanspreekt is zijn professionaliteit van werken, bijhouden van mijn problemen en het gericht behandelen van pijnplekken. Hij is een prettig persoon en heeft een goede communicatie. Het enigste puntje van verbetering is na de behandeling het aanbieden van een glas water (Noot van Thijs: Vraag erom dan krijg je hem).

Ron Koomen – Heiloo – november 2022

Het is fijn dat Thijs mij van mijn klachten af kan helpen. Ik heb zo nu en dan last van knopen in mijn schouders en nek. Ik merk altijd heel snel verbetering na een behandeling. Naast masseren probeert hij ook te achterhalen waar de klachten vandaan komen en fungeert hij ook als een soort coach die je andere inzichten wilt meegeven. Toen ik de eerste keer bij Thijs kwam had ik wat frustraties waar ik op werkgebied tegenaan liep. Ik kon daar goed met hem over praten en zijn adviezen hielpen mij om anders met de situatie om te gaan. Ik zou Thijs aanbevelen omdat hij weet wat hij doet en ik vind dat hij een prettige persoonlijkheid heeft.

Esmeralda Rijkes – Akersloot – november 2022

Een massage bij Thijs Punt is meer dan alleen een massage. Voor mij is het begonnen omdat ik een massage fijn vind en puur preventief onderhoud. Stevig, secuur en in een ontspannen sfeer. Waarbij hij regelmatig de link legt tussen lichaam en geest, daar hou ik wel van. Soms prikkelend wat je dan weer aan het denken zet. Ik zou iedereen aanraden om naar Thijs te gaan voor een massage.

Marjo – Alkmaar- september 2020

Ik had al jaren lage rugklachten. Ook nog na twee hernia’s, een zware val en de nodige behandelingen en oefeningen. Tip: Ga naar Thijs!

Thijs Punt is een prettig mens. Hij kan heel goed luisteren en weet dan feilloos met zijn handen de weg te vinden naar de oorzaak van je klachten. Heel rustig, uitgebalanceerd en effectief weet hij de zere plekken zo te masseren dat de klachten afnemen en bij mij zo goed als zijn verdwenen. Met zijn ervaring en overtuiging behandelt hij ook andere spieren, zodat je lijf weer in evenwicht komt. En dat geeft juist weer lucht en energie!

Ik wist niet wat er me overkwam….! Altijd gedacht dat ik op mijn leeftijd (77) met dat gezeur in mijn rug moest leren leven. Niet dus!

Marius Speckman – Heiloo – augustus 2020

Al een aantal jaren ga ik eens in de zoveel tijd naar Thijs toe voor een massage. Soms ter ontspanning en soms met gerichte klachten (mijn schouders en nek). Toen ik schouderklachten had, vond hij andere plekken in mijn armen, waar pijnlijke plekken/blokkades zaten. Door zijn massages is dit verlicht en hij heeft mij met zijn tips op nieuwe ideeën gebracht, zodat ik er aan kan werken om dit in de toekomst te voorkomen. Thijs is sympathiek, rustig en heeft hart voor zijn vak. Verdere feedback: zijn website werkt heel goed. Het is handig dat om eenvoudig een afspraak te maken.

Mariska- Krommenie- februari 2020

 Ik ben bij Thijs gekomen naar aanleiding van de goede recensies die ik gelezen heb op internet over zijn werkwijze en praktijk. Ik had al jaren last van nek en schouderklachten, welke bleven bestaan ondanks fysiotherapie. Omdat ik merkte dat het masseren van dat gebied wel hielp ben ik op zoek gegaan naar een masseur die klachtgericht de dieper liggende oorzaak kon masseren. Die masseur heb ik gevonden in Thijs.

Thijs vriendelijk, rustig, gefocust op waar het probleem zit en daarin doortastend. Hij neemt je hierin als heel mens zijn mee, waar zijn de klachten op terug te voeren en hoe zou je daar mogelijk beter mee om kunnen gaan. Daarnaast legt hij goed uit wat hij doet tijdens de behandeling. Sinds Thijs mij behandelt zijn de klachten minimaal tot niet meer aanwezig.

Jeroen Vergouw – Limmen – februari 2020

Ik had last van mijn rechter kuit. Dit was ontstaan tijdens het hardlopen. Ik ben begin 2018 begonnen met hardlopen en dat ging goed, totdat ik iets intensiever en langer ging lopen. Dit resulteerde in een verdikking/vuilophoping in mijn kuit. Op aanraden van een vriend, die goede ervaringen heeft met Thijs, ben ik naar hem toegegaan.

De pijn in mijn kuit is door massage/behandeling na een aantal sessies verholpen. Daarnaast hebben we gezamenlijk vastgesteld dat de wijze waarop ik mijn trainingen opbouwde heeft bijgedragen aan de blessure. Door, voor mij, een nog logischer opbouw van mijn trainingen aan te houden ben ik al een jaar lang blessure vrij.

Je krijgt van Thijs dus niet alleen een massage. Hij bespreekt ook de mogelijke onderliggende redenen waarom of hoe een blessure tot stand kan komen. Dat helpt je in ieder geval om bewuster met zaken om te gaan.

Thijs is in staat om op een logische wijze de samenwerking tussen sport, lichaam en geest goed uit te leggen en indien nodig ook te behandelen. Dat heeft echt meerwaarde en stelt je in staat bewuster bezig te zijn met je lichaam.

Dimitri Molenkamp – Castricum – januari 2020

Veel last van spanning, vooral in nek gebied is waar ik tegen aan liep. De rust, de prettige ruimte en dat Thijs luistert naar mijn lichaam is wat mij het meeste aanpreekt in zijn werkwijze. Na vier massages heb ik nergens meer last van. Een paar jaar geleden heeft hij mij ook al fijn behandeld voor mijn heup. Zodra ik iets terug krijg, ga ik meteen weer langs. Meer leren luisteren naar mijn lichaam dus.

Thijs masseert op een andere manier, pakt de diepere onderlaag aan en ziet signalen die ikzelf niet heb opgepikt. Daarnaast is hij een goede gesprekspartner. Kortom gewoon gaan, als je lijf en ziel je lief is

Cheryl Stewart – Castricum – januari 2020

Vanwege stramme kuiten en hamstrings door veelvuldig sporten ben ik bij Thijs gekomen. Na een aantal sportmassages waren ze weer heerlijk los gemasseerd. De sportmassage was van goede kwaliteit, het heeft mij enorm geholpen. De ontspannen sfeer, dat ie goed luistert en de stevige sportmassage is aanbevelenswaardig.

Anoniem – november 2019

Ik heb al een aantal jaar last van gewrichtsklachten en erg stijve spieren. Rug, schouders, nek, bekken, etc. Ik heb vaak gedacht dat een massage me goed zou doen, maar heb er lang over gedaan om daadwerkelijk een massage te plannen. Ik wilde wel graag van tevoren weten bij wie ik terecht zou komen. M’n zwager vertelde me dat hij regelmatig bij Centrum Meander kwam voor een massage. Op de site van Meander kwam ik het promotiefilmpje van Thijs tegen.

Hij kwam aardig en rustig over. Ik hakte eindelijk de knop door en plande een klachtengerichte massage. Ik vertelde wat mijn klachten waren en Thijs ging aan de slag.

Meteen na de eerste keer masseren, voelde ik al veel verlichting. Ik kon me weer een stuk vrijer bewegen en dat gaf me meer energie. Zelfs ademhalen werd makkelijker. Thijs heeft ook een blokkade aan de binnenkant van m’n elleboog aangepakt. In het begin leek het erger te worden, maar uiteindelijk is het beter geworden dan voor de behandeling.

Anoniem – oktober 2019

Omdat ik vaak sport-gerelateerde blessures heb ben ik ongeveer een jaar geleden begonnen met sportmassage bij Thijs Punt. Mede omdat ik voor een groot evenement train ben ik ongeveer om de 6 weken bij Thijs geweest.

Thijs is een zeer deskundig masseur die ‘verder’ kijkt dan alleen massage. Wat ik persoonlijk als zeer prettig heb ervaren waren onze discussies over sport, voeding en training. Vooral aan de mentale kant van sportbeleving heb ik veel geleerd. Uiteindelijk heb ik mede dankzij Thijs zijn aanpak grote stappen gemaakt. Ben je op zoek naar herstel van klachten dan raadt ik Thijs zeker aan, hij is bij mij inmiddels vaste keus.

Anoniem – oktober 2019

Het fijne van een goede masseur zoals Thijs is dat naast de vakkundige handelingen die je moet bezitten om dit werk zo goed te kunnen beoefenen, hij ook de skills heeft om aan te voelen wat de persoon prettig vindt in de omgang. Met name de wisseling van deze facetten, zorgt ervoor dat je niet alleen van de kwaal af komt, maar Thijs ook preventief meedenkt om te zorgen dat je jouw lijf zo goed mogelijk in de juiste balans weet te houden.

Tijdens mijn trainingen voor de marathon in Berlijn liep ik een blessure op aan mijn Achilles-pees en dat zijn niet de meest fijne blessures, als je een marathon in het verschiet hebt. Thijs heeft dit perfect behandeld en het gaf mij vooral ook rust in de “kop” dat ik voelde dat het verbeterde en ik weer pijnloos kon hardlopen.

De marathon heb ik gelopen in een persoonlijk record, met een hele vlakke race-pace. Ook na de marathon nog even langs geweest bij Thijs voor een massage om wat kleinigheden eruit te kneden. Nu twee weken erna voelt mijn lichaam weer top. Dus we blijven terugkomen bij Thijs, want het is vooral vooruitgang boeken in je persoonlijke zorg. En die kan een ander jou niet geven, dit moet je zelf blijven voeden, …..dus maak een afspraak met deze top masseur.

Marcel Kuilman – Limmen – oktober 2019

Ik ben bij Thijs gekomen vanwege klachten die bij mij ontstaan zijn voornamelijk door spanningen in de nek en schouderspieren. Dit door veel ballen in de lucht houden om het leven voor mezelf, gezinsleden, familie, vrienden en werk te vergemakkelijken en goed te doen. Half werk is geen werk voor mij.

Zijn werkwijze spreekt me aan door al de ontspanning bij binnenkomst en de effectieve massage waarna mijn gespannen spieren weer vrij kunnen bewegen en de energiebanen weer stromen.

Het op tijd herkennen van de spanningen die kunnen uitmonding in stijve spierklachten en op tijd een massageafspraak maken. Wat overigens altijd heel snel kan, wat voor mij enorm prettig is. Zijn de verdere stappen die ik heb genomen.

In eerste instantie is het uitproberen of er een klik is met de behandelaar, dat vind ik persoonlijk nog het meest belangrijk, daardoor kan ik ontspannen en volledig openstaan voor de behandeling. Ik kende Thijs persoonlijk niet, maar ik voelde bij het eerste gesprek een klik. Dan is terugkomen een makkelijke stap.

Thijs is een rustgevend persoon, hij laat je in je waarde en voert indien gewenst oprechte en inhoudelijke gesprekken over veel onderwerpen. Hij verdiept zich in de persoon en voelt naadloos aan of iemand zich open wil stellen of niet. Heel prettig. Door zijn behandeling ga je jezelf letterlijk en figuurlijk beter voelen. Hij geeft ENERGIE.

Anita Metzelaar – Limmen – juli 2019

Voordat ik bij Thijs Punt kwam had ik last van een stevige spiervermoeidheid en was mentaal ook behoorlijk opgebrand.

Al na enkele behandelingen voelde ik mijn fitheid en mobiliteit terugkomen. Na een vijftal behandelingen zit ik nu in mijn onderhoudsfase. Hierbij ga ik eens per 6 á 8 weken heen voor een behandeling.

Thijs is een kundige en rustgevende masseur die heel kennis heeft van de lichamelijk anatomie.

Patrick Ton – Bergen – juli 2019

Met nek- en schouderklachten kwam ik bij Thijs terecht in december 2018. Zoals wel vaker het geval was zaten mijn nek en schouders weer eens helemaal vast. Ik had dringend behoefte aan iemand die mij ‘even kon kneden’ om zo de pijn te verlichten. Gelukkig had Thijs direct tijd. Om mijn klachten te verminderen/verbeteren waren er meerdere sessies nodig. Thijs gaat zeer gericht en deskundig te werk. Inmiddels zijn we een half jaar verder en voelen de massages steeds meer aan als een ontspanningsmassage. Thijs is een fijne masseur, denkt mee naar een oplossing, geeft uitleg over lichaam en geest en pakt pijnpunten zeer goed (en stevig!) aan. Een echte aanrader!

Anita Koot – Limmen – juni 2019

Al van jongs af aan heb ik last van mijn rug. Toen ik 6 jaar was moest ik op heilgymnastiek, maar een lastige rug hield ik, dus met enige regelmaat naar de fysio, de manueel arts en uiteindelijk twee herniaoperaties. Na weer een tijd met rugklachten hoorde ik van een zwemmaatje dat zij veel baat heeft bij de massage van Thijs Punt. Via de website ingeboekt (ideaal systeem) voor een klachtgerichte massage en Thijs ging aan de slag. Verbazingwekkend hoe snel Thijs zag waar het aan schortte en mijn rug reageerde snel op de behandeling. Na een aantal behandelingen voelde ik me stukken beter en als het weer een tijdje minder gaat is een afspraak zo gemaakt. Ik kan iedereen aanraden bij zeurende klachten, wacht niet te lang maar maak een afspraak met Thijs!

Ted Herkes – Heiloo – juni 2019

Een altijd vermoeide rug (sinds vele jaren), waar ik soms doorheen ging (spit) was voor mij de reden om hulp te zoeken. Ik heb meerdere masseurs in de buurt bekeken; de teksten waarin zij hun visie/werkwijze beschreven spraken me niet aan, bij Thijs Punt wel. En dat klopt aardig. Wat me aanspreekt is dat er naar een oplossing wordt gewerkt; niet alleen door de massage te ondergaan, maar ook met tips over houding, oefeningen voor thuis en andere manieren om het probleem goed aan te pakken. Ook wordt de behandeling niet beperkt tot de klachten die je zelf aangeeft, er wordt verder gezocht naar mogelijke aanverwante “problemen” .

Door de massages, het trainen van mijn spieren en in het dagelijks leven aandacht voor mijn houding heb ik vooruitgang geboekt. Een voorbeeld: In plaats van focussen op rugspieren sterker maken, train juist de buikspieren en bij zitten en staan minder de rugspieren gebruiken. Dit zorgt voor meer ontspanning in mijn rug, waardoor ik weer meer inspanning aankan en aandurf.

Als je zoekt naar een masseur die naar je luistert, meedenkt, niet bang is om je flink aan te pakken en die verder kijkt in je lichaam (zodat je verwante “problemen” ook direct aanpakt) is Thijs een goede keus.

Michiel – Heiloo – februari 2019

Ik ben bij Thijs gekomen vanwege rugklachten (bovenrug en onderrug) en mede vanwege goede verhalen van anderen. Door de massages zijn de klachten minder geworden. Ik begon met heel veel pijn en dat is uiteindelijk een stuk minder geworden gelukkig.

Wat mij verder erg aanspreekt is dat hij tijdens de massage goed uitleg geeft dat het lichaam meer is dan alleen een lichaam. De geest speelt ook een ontzettende belangrijke rol in lichamelijke klachten. Hoe komt lichaam en geest samen en wat kunnen de gevolgen zijn als het uit balans is geraakt? De manier hoe hij praat en uitleg geeft zijn erg interessant en zorgt ervoor dat je toch anders gaat nadenken over dingen.

Hij is een fijn persoon om mee te praten en staat open voor mensen. Hij luistert goed naar de klant en weet heel goed waar behoefte naar is. Ik merk dat hij veel ervaring heeft op dit gebied en stelt de klant altijd op z’n gemak, heel fijn. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Anoniem – januari 2019

Na vele jaren sporten en de daarbij behorende ongelukjes kwamen er steeds meer lichamelijke ongemakken om de hoek kijken. Dit werd nog eens bevestigd door versleten nekwervels. Op advies van de chiropractor ben ik op zoek gegaan naar een masseur. Na wat informatie ingewonnen te hebben besloot ik Thijs te benaderen. Hij belde mij dezelfde dag terug om e.e.a. te bespreken en we hadden direct een link. Sporters onder elkaar hebben vaak aan een half woord genoeg.

Tijdens de eerste behandeling bleek wel dat mijn lijf wat meer had meegemaakt dan ik in eerste instantie dacht. Oude blessures hadden in de loop der tijd er voor gezorgd dat mijn spieren allerlei blokkades hadden. Daardoor zat ik eigenlijk in een verkrampt lijf. Thijs was open en professioneel in zijn benadering. De verandering die ik voelde was er eigenlijk vanaf het begin. Thijs is doortastend en voelt direct waar de tricker points zitten.

Thijs heeft een plan van aanpak opgezet en met mij doorgenomen. De volgende behandelingen zorgden al snel voor een aanzienlijke verbetering. De blokkades en stijfheid hebben plaatsgemaakt voor een meer comfortabel lichaam wat weer in staat is om te kunnen sporten. Geen pijn meer tijdens of na het sporten. En dat in zo’n korte periode. Ik ben er meer dan blij mee.

Ik ben er van overtuigd dat Thijs door zijn achtergrond in de sport, zijn interesse in de lichaam en geest en doortastendheid het gewenste resultaat zullen brengen. Niet te vergeten zijn kennis en de prettige schone omgeving zijn een aangename plek. Tevens is er nog de mogelijkheid om andere behandelingen te krijgen binnen dezelfde praktijk. Ik zal zeker op geregelde basis een bezoekje aan Thijs blijven inplannen in mijn agenda. Een kleine “luxe” die ik mezelf niet zal laten ontnemen en waar mijn lijf recht op heeft.

Anoniem – mei 2018

Thijs zorgt voor een zeer effectieve behandeling, als ik de deur uitloop voel ik meteen het verschil. Voordat ik bij hem kwam liep ik tegen veel spanning in mijn kuiten aan. Op dit moment is het al een aantal maanden niet meer hinderlijk. Thijs gaat resultaatgericht te werk, heeft verstand van zaken en voelt vertrouwd. Tijdens de behandeling komt Thijs met veel tips op een prettige en ongedwongen manier. Los van de goede behandeling word ik meestal ook nog inspireert op verschillende gebieden zoals sport, balans in je leven en Yoga. Hierom is Thijs aan te bevelen, ondertussen zijn er inmiddels 3 kennissen via mij naar hem toe gegaan. Die allemaal heel tevreden waren en mij hebben bedankt voor de tip.

Olleke van ’t Hoff – Heiloo – mei 2018

Thijs is een hele fijne masseur, hij is open, kan goed luisteren en stelt je snel op je gemak. Hij vraagt goed door, waar heb je last van hebt en pakt de pijnpunten goed aan (ook pijnpunten waarvan je niet eens wist dat je ze had). Ik had veel last van mijn schouders (en uitstralingen) voordat ik naar Thijs ging, met één behandeling waren de uitstralingen voorbij.

Zijn werkwijze is lichaam & geest, ‘alles wat aandacht krijgt, leeft’. Thijs heeft veel kennis over lichaam en geest, we hebben altijd inspirerende gesprekken. Ik ben zeer tevreden en zal je zeker aanraden!

Kimberly Blom – Limmen – november 2017

Zijn werkwijze is een rustige benadering, je mag zijn wie je bent, verder is het een stevige en effectieve massage. Op dit moment zit ik in een rouwproces, waardoor het me veel energie kost om mijn leven weer in balans te krijgen. Had hierdoor blokkades die de opbouw van energie belemmeren. De massages hebben ervoor gezorgd dat deze blokkades zijn opgeheven, waardoor ik over veel meer energie beschik.

Op internet heb ik indertijd naar masseurs gezocht, de website van Massagepraktijk Limmen sprak mij aan. De eerste behandeling heb ik als zeer positief ervaren, waarna ik wist dat ik voor de juiste masseur had gekozen. De prettige sfeer en verder de werkwijze van Thijs is aan te bevelen. Ik ben heel tevreden over de wijze waarop de behandelingen plaatsvinden. Maar ook de communicatie daarnaast (berichtje om je aan afspraak te herinneren, na afloop berichtje over eventuele verschijnselen die te verwachten zijn) ervaar ik als prettig.

Gerdy Coulier-Willems, Egmond-Binnen – november 2017

¨Ik heb een paar keer een klachtgerichte massage bij Thijs gehad en deze zijn me zeer goed bevallen. Thijs is iemand die naar je klachten luistert en er vervolgens zeer gericht en deskundig mee aan de slag gaat. Daarnaast is hij een open en prettig persoon. Ik heb vertrouwen in zijn aanpak en werkwijze, ik kom graag weer terug.¨

Anoniem – oktober 2017

Al ruim 20 jaar heb ik last van mijn nek en schouders (werk gerelateerd). Regelmatig stond alles ‘vast’. Daarom bezocht ik frequent de fysiotherapie om mijn nek en schouder spieren los te laten masseren. Via mond op mond reclame ben ik bij Thijs terecht gekomen. Thijs behandelt mij nu preventief, en met zeer goed gevolg. Iedere 6 weken een half uur nek en schouders los maken en/of los houden. Sinds wij deze structurele preventieve sessies in februari 2016 gestart zijn, ben ik met de hulp van Thijs niet meer bij een fysiotherapeut geweest. Hierbij komt ook nog dat Thijs ook nog een leuk en gezellig persoon is.

Jan Pepping – Limmen – september 2017

Al jaren laat ik mij door Frans Punt masseren. Juist de combinatie van shiatsu- en sportmassage zorgt ervoor dat eventuele lichamelijke klachten minder worden of zelfs verdwijnen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat deze vorm van massage juist klachten voorkomt. Met andere woorden: het helpt de gezondheid te verbeteren.

Daarnaast ervaar ik Frans als een vakkundig en bijzonder prettig mens met persoonlijke aandacht en belangstelling, waardoor een behandeling nooit saai is… maar er ook de nodige stiltes vallen tijdens de behandeling. Kortom: een aanrader!

Gert Jan Kaper – Castricum – september 2016

Voor elk wat wils, lijkt het wel, als je naar het aanbod van allerhande soorten massages kijkt. En daar is niks mis mee, geniet ervan. Maar heb je echt een probleem met je lijf, dan vraagt dat om een andere en meer serieuze aanpak. En vooral een deskundige behandeling. Mijn conclusie – na een aantal gerichte massages- is dat Thijs de ervaring en kennis daarvoor in huis heeft. Het plezierige daarbij is dat hij je de indruk geeft dat je samen aan het probleem werkt. Dat geeft natuurlijk een goed gevoel, maar voorop staat dat het zijn inzet en vakmanschap is, waardoor je zijn behandelingen als waardevol ervaart.

Kees van Straten – Castricum – juli 2016

Na 14 jaar in het kappersvak te hebben gezeten en altijd last gehad te hebben van mijn schouders, nek en rug kwam ik door te googleen op de site van massagepraktijk Limmen. Ik had al van alles geprobeerd qua massages, acupunctuur en manuele therapie. De “klachtgerichte massage” die ik bij Thijs kreeg had ik nog nooit gehad: veel effectiever, goed stevig en pakte echt mijn pijnlijke punten. Ik blijf zeker terug komen om het te onderhouden en kan het iedereen aanraden die van gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen met zijn klachten. Je wordt er erg op je gemak gesteld.

Laura Orij – Castricum – juli 2016

Ik ben nu een aantal keer bij Thijs geweest voor een Ayurvedische lichaamsmassage. Dit is een massage van anderhalf uur, waarbij onder de handen van Thijs een diepe ontspanning wordt bereikt. Thijs is kundig, rustig en neemt de tijd voor je. De massage wordt zoveel mogelijk in stilte gegeven in een fijne ruimte. Ik ervaar tijdens elke massage weer een diepe ontspanning en zie het als een traktatie voor mezelf. De warme olie die gebruikt wordt, wordt ook na de behandeling nog opgenomen door de huid en heeft dus ook na de behandeling nog effect, waardoor het diepe ontspannende gevoel nog even aanhoudt. Een aanrader!

Mieke Schouten – Heiloo – juli 2016

Laatste jaar met enige regelmaat voor sportmassage naar Thijs gegaan ter ondersteuning en voorbereiding voor strandraces / MTB tochten /marathons . Groot voordeel is dat Thijs ook een wielersport verleden heeft en dus goed aanvoelt wat belangrijks is . Spiergroepen worden zorgvuldig onderhanden genomen en daar waar nodig geeft hij extra aandacht. Prettige nette praktijkruimte en altijd stipt op tijd . Al met al een absolute aanrader!

Guido de Kuyper, Bergen, maart 2016

De afgelopen jaren heb ik verschillende fysiotherapeuten bezocht. Ik was zelden echt tevreden over het resultaat. Toen mijn schouder en arm echt volledig verkrampt waren, er gevoelsmatig een zenuw klem zat en ik niet verder geholpen kon worden bij fysio- en manueeltherapeuten, heb ik een afspraak bij Thijs Punt geboekt. Ik had geen ervaring met zijn manier van masseren. Op dat moment had ik zoveel pijn en slapeloze nachten dat ik dacht ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’. De massage was stevig en Thijs luisterde goed naar de signalen van mijn lichaam. De volgende dag was ik bijna van mijn klachten af. Mijn gehele lichaam voelde veel meer ontspannen aan en ik was nagenoeg verlost van mijn klachten. Masseren is fysiek zwaar, maar Thijs masseert de volledige geboekte tijd, in tegenstelling tot veel andere masseurs. Bovendien is er veel mogelijk, naast een klachtgerichte massage kan je ook voor totale ontspanning bij Thijs terecht.

Marieke Schut – Uitgeest – maart 2016

Op aanraden van mijn vriend heb ik een poosje geleden een sportmassage geboekt bij Thijs. Ondertussen ben ik al vier keer terug geweest, omdat de behandeling ontzettend prettig is. Bij binnenkomst word ik goed ontvangen. Er is altijd wel iemand in de ruimte. Soms moet je even wachten, maar niet langer dan 5 minuten.

Nadat je binnen bent in de behandelkamer kun je aangeven wat je graag gemasseerd wilt hebben. Alles is mogelijk en mocht er te weinig tijd zijn, dan geeft Thijs dit ook aan. Hij geeft dan advies om meerdere delen wat korter te doen of toch te focussen op een specifiek deel. Tijdens de massage kun je stil zijn of een gezellig gesprek aanknopen. Eventuele vragen stellen over sporten of manieren van trainen kan ook. Thijs gaat graag in gesprek over bijvoorbeeld Yoga of de wijze van leven, net wat je wilt.

De massage is heel prettig. Thijs zoekt knooppunten in het aangegeven lichaamsdeel en weet deze door masseren weg te nemen. Sommige grote knooppunten masseert hij, laat hij even met rust en komt er dan weer op terug. Tijdens de massage peilt hij hoe het voelt, prettig of wat pijnlijk. Ik heb het gevoel dat er écht tijd voor je wordt genomen, om te zorgen dat je ontspant. Aan het eind van de sportmassage heb ik soms een beurs gevoel, maar de dagen erna voelt alles weer een stuk soepeler. Een echte aanrader, die sportmassage.

Tina de Wit – Alkmaar – februari 2016


Met pieken en dalen heb ik last van mijn nek en schouders, vermoedelijk door beeldschermwerk. Via via ben ik bij Thijs beland en daar heb ik baat bij. Thijs richt zich niet alleen op plek waar de klacht zit, maar ook op andere plekken van je lichaam (armen, rug) die uit balans zijn. Op heldere wijze legt hij zijn visie op het menselijk lichaam uit en gaat van daar uit met je aan de slag om je ´verzwakte´ plekken te ontlasten. Thijs is niet zachtzinnig maar hij heeft mijn klachten in een paar sessies verminderd. Inmiddels kom ik nog ongeveer eens in de zes weken bij Thijs voor ´onderhoud´.

Dennis Pepping – Limmen – februari 2016


Ik ben ongeveer een half jaar gelden via internet bij de praktijk van Thijs gekomen. Ik heb al jaren last van arm, nek, schouder en onderrug met uitstaling naar de benen. Alles zit vast, was stijf en verkrampt en daarbij de nek en bovenrug licht gezwollen. Samen met Thijs de mogelijkheden van behandeling (sportmassage ) doorgenomen. De eerste paar keren elke week en zo verder afgebouwd tot nu 1 maal per 4 weken. De klachten zijn niet verdwenen maar het gaat steeds beter en soms is er weer een achteruitgang maar we zijn op de goede weg. De massage is soms pijnlijk met af en toe een blauwe plek maar effectief.

Mary – Heiloo – februari 2016


Na een langdurige en pijnlijke sportblessure kwam ik bij Thijs terecht voor een klachtgerichte massage. Bij de eerste behandeling ervoer ik direct al hoe vakkundig, doelgericht en prettig hij te werk gaat. Het ging zeker niet pijnloos, maar na enkele behandelingen voelde ik duidelijk het blessureleed afnemen. Het probleem is nu helemaal verholpen. Voor mij is Thijs een uitstekend vakman.

Ans van der Zee – Heiloo – februari 2016


Ik liep al jaren met spierproblemen in mijn onderrug. De afgelopen maanden ben ik regelmatig door Thijs gemasseerd. Ik kreeg hierbij heel duidelijk uitleg wat hij ging doen. Er weet tevens aandacht gegeven aan goede en gezonde voeding en het regelmatig drinken van water. Tussentijds werd geïnformeerd hoe het met me ging. Na meerdere behandeling zijn de klachten ‘opgelost’. Het bedrijf heeft een professionele uitstraling. Ik beveel Thijs van harte aan!

Paul Oudeman – t Veld – februari 2016


Al jaren kamp ik met klachten (o.a. pijnlijke onderrug). Na veel dingen te hebben geprobeerd om hierin verlichting te brengen, ben ik bij Thijs terecht gekomen. In de korte tijd dat ik bij hem onder behandeling ben, dienen de eerste resultaten zich (al) aan. Het constante “zeurgevoel” neemt af en er zijn zelfs dagen dat ik niet aan mijn klachten wordt herinnerd. De massages zijn intensief, maar werpen absoluut vruchten af. Thijs beschouwt de klachten niet alleen vanuit het fysieke aspect, maar plaats dit in een breder perspectief (goede balans tussen lichaam en geest).

Erik Bakker – Limmen – februari 2016


Een paar maanden geleden gestart met klassieke massage. Had een stressvolle periode achter de rug en op een gegeven moment zit je geestelijk en lichamelijk “vast” in de vicieuze cirkel . Bekende kip/ei verhaal. Na een aantal sessies lagen de spieren er volgens Thijs ‘goed bij’. Je voelt je sterker en gaat meer bewegen; daardoor wordt je mentaal ook weer sterker. Geinteresseerd en getriggered om door de gaan hebben we gekozen voor een aantal Ayurvedische lichaamsmassage gericht op engergiestromen. Een geweldige ervaring die je veel sterker maakt.
Een aanrader!

Roland Witkamp – Limmen – maart 2015


Met verzuurde en verkrampte spieren in de bovenbenen heb ik me gemeld bij Thijs Punt. Na enkele behandelingen boekte ik snel vooruitgang. Door zelf weer meer te gaan bewegen zijn de behandelingen afgebouwd en heb ik grote vooruitgang geboekt. Bij Thijs Punt ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen.

Harry van Gent – Egmond aan Zee – maart 2015


De klassieke massage is stevig met ontspannende massagegrepen er tussendoor. Heel fijn dat de armen bij een rug, nek en schoudermassage worden meegenomen. Thijs is professioneel en luistert goed naar eventuele klachten. Ik voel me lekker ontspannen bij Centrum Meander waar Massagepraktijk Limmen in is gehuisvest.

Petra Oostenrijk – Heiloo – maart 2015


Naar aanleiding van een sportieve prestatie dit jaar wilde ik een goede sportmassage aan mijn schema toevoegen. Via internet ben ik bij Thijs Punt terecht gekomen. Thijs had al snel de knelpunten in mijn spieren gevonden en heeft deze vakkundig weg gemasseerd, waardoor ik mijn persoonlijke prestatie heb kunnen volbrengen. In even meer als 7 uur van uitgeest naar Groningen gefietst. Om te voorkomen dat er grote knooppunten ontstaan in mijn spieren onderga ik nu regelmatig massages bij Thijs en dat bevalt erg goed. Ik beweeg daarna echt soepeler en ben ook nog eens ontspannen. We zien alweer uit naar de volgende sportieve prestatie voor 2015.

A. van de Berg – Uitgeest – september 2014


Jaren heb ik gelopen met het idee dat sportmassage wel eens nuttig zou kunnen zijn voor mij. Maar nooit heb ik dat omgezet in daden, tot ik hoorde dat Thijs als masseur begonnen was. Ik kende Thijs al van de fitness in de Bloemen in Castricum. Dat ik Thijs al kende was net dat kleine zetje wat ik nodig had om eens een afspraak te maken. Nu ga ik regelmatig naar hem toe. Ik beoefen twee sporten die een behoorlijke wissel trekken op mijn fysiek, regelmatig heb ik blessures en mijn leeftijd begint te tellen. De sessies met Thijs zijn van grote waarde om het allemaal te kunnen blijven doen.

Guus Defesche – Limmen – juli 2014


Zoals dat gaat als je ergens pijn hebt geven vrienden je goedbedoelde adviezen. Welk advies volg je op? Is dat de manier waarop zij je overtuigen? Affijn met de ondraaglijke pijn in mijn bil vond ik alles prima, als ik er maar vanaf kwam! En zo belandde ik door zo’n overtuigend advies op de massagetafel van Thijs. De knoop in mijn bil kon hij goed voelen en door zijn stevige manier van masseren was ik na twee behandelingen van de pijn verlost.

Sindsdien kom ik regelmatig voor een ‘onderhoudsbeurt’ omdat ik voel dat het goed voor mijn lijf is.

Y. Bos Eyssen – Bergen – mei 2014


Vanwege nek- en schouderklachten klopte ik zo’n drie maanden geleden bij Thijs aan. Ik had al positieve verhalen over hem gehoord en wilde het graag zelf ervaren. Na kort mailcontact tussen Thijs en mij kwam er snel naar voren dat een klachtgerichte massage mijn klachten zou doen verminderen.

De eerste keer dat ik langskwam voor zo’n massage, legde Thijs me rustig alle ins en outs van de massage uit. Er bestond een grote kans dat de massage pijnlijk aan zou voelen, maar dat was normaal. Op het moment dat het echt pijn deed, gaf ik dat aan en minderde Thijs de druk en ging rustiger verder.

Na de massage besloot hij in overleg met mij hoeveel weken we tussen twee massages zouden plannen. Ook gaf hij mij een kleine oefening voor thuis mee: superhandig, als ik weer wat last kreeg van vastzittende schouders en/of nek kon ik deze last zelf wat verminderen. Inmiddels ben ik al een aantal keer bij Thijs geweest en ik merk zeker al veel vooruitgang! Ik ben erg positief over de massages en ook over Thijs zelf: tijdens de massage wordt er gezellig gepraat en is er genoeg ruimte om hem vragen te stellen over je klachten.

Selma Wagner – Alkmaar – februari 2014


Sinds een paar maanden masseert Thijs mij in verband met stijve schouder- en nekspieren. Eerst drie keer wat korter achter elkaar om de stijfheid er zoveel mogelijk uit te krijgen en daarna met tussenpozen van zo’n zes weken om een en ander te onderhouden. Thijs masseert stevig, maar hij houdt de menselijke maat. Zijn massages werpen zijn vruchten af; de bewegingsvrijheid van schouders en nek is toegenomen en de spieren zijn veel meer ontspannen.

Thijs is prettig in de omgang en luistert goed naar zijn “clienten”. Hij denkt ook met je mee en geeft je zo nodig spieroefeningen mee als “huiswerk”. Masseert als er massagetijd over is ook andere lichaamsdelen die – naar dan soms blijkt – ook wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Hij masseert niet om het masseren, maar stelt het belang van jou als klant voorop.

Sindsdien kom ik regelmatig voor een ‘onderhoudsbeurt’ omdat ik voel dat het goed voor mijn lijf is.

Annemarie – Catricum – december 2013


Door Thijs gemasseerd te worden is een fysieke weelde. Verkeerde ik in financiële weelde, dan zou ik me er wekelijks aan over willen geven. Warm aanbevolen.

Thomas van Kleef – Bakkum – november 2013


Wanneer je binnenloopt in de ruimte van Massagepraktijk Limmen je direct een gevoel van ontspanning. De aankleding van de ruimte waarin de masseur Thijs Punt werkt ademt natuur en rust, een uitnodiging om tot jezelf te komen. De persoon Thijs is een en al aandacht. Als vaardig sportmasseur geeft hij je lichaam een lading genezende energie. je vitaliteit gaat door hernieuwd evenwicht weer stromen. Thijs geeft door zijn intense aandacht en concentratie je een gevoel van verbondenheid. Voel je je verdrietig dan is zijn aanraking troostend, ben je in de war dan geven zijn handen rust. Thijs is met je: met je lichaam, met je persoon en met je ziel. Het zijn bij Thijs is meer dan weldadig: het is verbindend en mooi.

Marten – Heemstede – juni 2013


Al een jaar word ik door Thijs gemasseerd, in verband met mijn hobby’s. Dat zijn (kick)boksen en krachtsport. Dan vraag je veel van je lichaam. Blessure’s en spieren schreeuwen om aandacht. En toen was er Thijs. Gedurende een behandeling van een uur heeft hij bijna alle spieren te pakken. Niet altijd prettig want het is geen ontspanningsmassage, maar een sportmassage. Na de behandeling echter is alles weer in balans. Geen knopen meer. En opgewekt spring je weer van de behandeltafel. Tot de volgende keer Thijs.

Dirk Lute – Castricum – April 2013


De manier waarop Thijs zijn klassieke massage geeft is volledig, effectief, een fijne manier van techniek die hij toepast op je spieren. Ik ben nu een aantal keren geweest en kan met zekerheid en volle tevredenheid zeggen dat het mij enorm geholpen heeft om meer ontspannen in mijn lichaam te zitten en door de massage is er meer ruimte gecreëerd. Daarnaast is Thijs ook een prettig persoon en heeft hij altijd mooie tips om thuis aan een verdere aanpak te werken.

Judith Meijer – Castricum – April 2013


Doordat ik veel train kreeg ik op een gegeven moment last van tintelingen in mijn linker arm. Thijs heeft de blokkade in mijn linker schouderpartij aangepakt met een stevige massage. Ik ging weg met een losse ontspannen schouder. Véél drinken natuurlijk om afvalstoffen af te voeren. Twee dagen had ik er een beurs gevoel, maar daarna een goed doorbloedde schouder zonder tintelingen. De stoelmassage heb ik ook ervaren. Het gevoel was prettig en functioneel. In een korte tijd het resetten van je bovenlichaam, spieren en zenuwen.

Mascha van den Hoek – Castricum – Maart 2013

Opeens schieten er allemaal knopen in mijn rugspieren. Ik kan amper slapen van de stekende pijn. Contact gezocht met Thijs Punt. Binnen twee dagen lag ik op de massagetafel en een uur later waren de knopen weg. De opluchting was echt genieten. Thijs had de juiste plaatsen op mijn rug goed te pakken en ondanks zijn waarschuwing: ”Ik ga ze flink aanpakken” was de behandeling mild en doeltreffend. Sinds die tijd ga ik regelmatig naar Thijs om de spieren soepel te houden. Plezierig en vakkundig en ik kijk er elke keer weer naar uit.

Marc Voorwalt – Limmen – Maart 2013

Op deze pagina krijg je een goede indruk wat anderen hebben ervaren

Info

Massagepraktijk Limmen
Rijksweg 115
1906 BG Limmen

KvK: 55552617
agb: 90-046609

Recensies

J.W. Vergouw
J.W. Vergouw
posted 6 months ago

I came to Thijs as a result of the good reviews I read on the internet about his working method and practice. I had suffered from neck and shoulder complaints for years, which persisted despite physiotherapy. Because I noticed that massaging that area did help, I went looking for a masseur who could massage the deeper cause. I found that masseur in Thijs. Thijs is friendly, calm, focused on where the problem is and decisive. He takes you into this as a whole person, what can be traced back to the complaints and how you could possibly deal with them better. In addition, he explains well what he does during the treatment. Since Thijs treated me, the complaints are minimal to no longer present.

Helen van Oers
Helen van Oers
posted 5 months ago

Thijs is very knowledgeable and works thoroughly. He has mapped out the bottlenecks in no time, explains well what the relationship is to the complaints, and then gets to work with amazing results. Long-term complaints to my hip are as good as resolved, and Thijs also has a very effective approach for more temporary stress-related complaints. I have already recommended Thijs several times, and always with the same good feedback.

Ferry B
Ferry B
posted 6 months ago

I arrived with tension in my arm. Through Thijs I found out that I had many knots in my back. My neck, shoulders, chest and arms also had some points of attention that he treated one by one, my body feels more relaxed again. He knows how to handle things and listens carefully to both my body and what I said or indicated with what I felt. He also gave good advice regarding further treatments.

Locatie

De massagepraktijk in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk, Heemskerk en daarbuiten.

css.php