Over ons

Praktijkruimte

Massagepraktijk Limmen is gevestigd in Holistisch Gezondheidscentrum Meander. Hieronder volgt een impressie van de praktijkruimte.

contact centrum meander masseur fransrollup banner massagepraktijk limmenbehandelaar thijs punt open dag centrum meander

Over ons

Masseur Thijs

Kijk naar de volgende beelden om me te zien.

Ik ben wat je noemt een sensitief persoon, ik voel iedereen goed aan. Ik vind het gaaf om samen te ontdekken wat jou drijft. We hebben allemaal iets in het leven nodig waar we onszelf in kwijt kunnen. Iets waar je blij van wordt wanneer je er alleen al aan denkt. Het voldane gevoel wanneer je s’avonds voor het slapen je bed in stapt, waardoor je uitdagingen in het leven aankunt.

Het viel me enige jaren geleden op dat de meeste cliënten die ik begeleidde niet precies konden benoemen waar ze geïnspireerd door zijn. In een wereld vol prikkels, keuzes en over het algemeen prestatie gericht zijn is dat niet verwonderlijk. De realiteit leert dat ongeveer één op de drie ziekten stress gerelateerd zijn, dat twintig procent van de Nederlanders jaarlijks last heeft van een depressie en tien procent van overspannenheid of van verschijnselen van een burn-out. Maar dan?

Zoektocht
Ik studeerde Raja Yoga, een complexe zelfstudie waar het ontdekken en leren van onze drijfveren een belangrijk onderdeel in is. Ik zag in mijn toenmalige beroep als fitnessinstructeur velen die hoopvol begonnen om hun levensstijl te veranderen, om vervolgens 3 maanden later gedemotiveerd af te haken. Mijn gedachte was: “Dit kan anders!”

Er bestaan over het zoeken en vinden van onze drijfveren veel zelfhulpboeken en cursussen. Maar wat als het boek uit en de cursus ten einde is? Best lastig om de opgedane inzichten in het leven toe te passen. Over een langere tijd wordt een systemische aanpak gemist om concentratie- en bewustzijnsniveau omhoog te brengen. Laat de Raja Yoga aanpak hier nou eeuwen oud in beproefd zijn. Het wordt helderder te ervaren wat er in je leeft en daarbij ontwikkel je de vastberadenheid om hier voor te gaan.

Ik kan me op dit proces goed inleven, inmiddels ervaar ik wat mijn drijfveren zijn. Dat is niet altijd zo geweest, sensitiviteit omzetten in iets waar ik mezelf in kwijt kan en waarvoor ik ga is gepaard gegaan met de nodige obstakels. Laat ik inmiddels dol zijn op dit avontuur.

Ontwikkeling
Wat ik voor je kan betekenen is dat je middels massage (meer) bij jezelf kan komen. Voor het beste resultaat focus je eerst op het lichamelijke, nl klassieke-, sport– en klachtgerichte massage. Deze vormen zullen je lichaam meer bewegingsvrijheid, functionaliteit, herstelvermogen, energie en ontspanning bezorgen. Dit geeft je een fundament om geestelijk verder te gaan, nl de raja yogabeoefening en/of het ervaren van een Ayurvedische Lichaamsmassage. Deze massage kan je overigens ook los zien van het therapeutische proces, puur omdat het een fijne massage is. Heb je interesse in de Raja Yoga? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Voor waar jij je toe aangetrokken voelt, graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Thijs Punt

Masseur Frans

Sociaal bewogen ben ik. Het loopt als een rode draad door mijn leven. In mijn vorige bedrijf met personeel, zowel los als vast, het organiseren van open dagen, de begeleiding van stagiaires en als voorzitter van een studieclub met vakgenoten. Ik geef mijn kennis graag door in verenigings-of bestuursfuncties, maar zeker ook in de alledaagse praktijk en sinds 2002 als masseur.

Ik combineer sport- en shiatsumassage (hand- en vingerdruk) voor een goed resultaat. Dit is in de loop der jaren zeer effectief gebleken.

Nadat je stijve spierklacht is weggemasseerd werk ik graag preventief. Voorkomen is beter dan genezen! Ervaring leert dat overbelasting van spieren en gewrichten er vaak ongemerkt in sluipt. De geest wil dan meer dan het lichaam aankan. Spot-/shiatsumassage is een mogelijkheid om bewust te worden van je lichaam. Wordt bewust van je gezondheid en neem het heft in eigen handen.

Graag tot ziens in de massagepraktijk.

Met vriendelijke groet,

Frans Punt

 

Reserveer online

Recensies

Massage zoals het hoort!

Na vele jaren sporten en de daarbij behorende ongelukjes kwamen er steeds meer lichamelijke ongemakken om de hoek kijken. Dit werd nog eens bevestigd door versleten nekwervels. Op advies van de chiropractor ben ik op zoek gegaan naar een masseur. Na wat informatie ingewonnen te hebben besloot ik Thijs te benaderen. Hij belde mij dezelfde dag terug om e.e.a. te bespreken en we hadden direct een link. Sporters onder elkaar hebben vaak aan een half woord genoeg.

Tijdens de eerste behandeling bleek wel dat mijn lijf wat meer had meegemaakt dan ik in eerste instantie dacht. Oude blessures hadden in de loop der tijd er voor gezorgd dat mijn spieren allerlei blokkades hadden. Daardoor zat ik eigenlijk in een verkrampt lijf. Thijs was open en professioneel in zijn benadering. De verandering die ik voelde was er eigenlijk vanaf het begin. Thijs is doortastend en voelt direct waar de tricker points zitten.

Thijs heeft een plan van aanpak opgezet en met mij doorgenomen. De volgende behandelingen zorgden al snel voor een aanzienlijke verbetering. De blokkades en stijfheid hebben plaatsgemaakt voor een meer comfortabel lichaam wat weer in staat is om te kunnen sporten. Geen pijn meer tijdens of na het sporten. En dat in zo’n korte periode. Ik ben er meer dan blij mee.

Ik ben er van overtuigd dat Thijs door zijn achtergrond in de sport, zijn interesse in de lichaam en geest en doortastendheid het gewenste resultaat zullen brengen. Niet te vergeten zijn kennis en de prettige schone omgeving zijn een aangename plek. Tevens is er nog de mogelijkheid om andere behandelingen te krijgen binnen dezelfde praktijk. Ik zal zeker op geregelde basis een bezoekje aan Thijs blijven inplannen in mijn agenda. Een kleine “luxe” die ik mezelf niet zal laten ontnemen en waar mijn lijf recht op heeft.

Anoniem, mei 2018

Thijs zorgt voor een zeer effectieve behandeling, als ik de deur uitloop voel ik meteen het verschil. Voordat ik bij hem kwam liep ik tegen veel spanning in mijn kuiten aan. Op dit moment is het al een aantal maanden niet meer hinderlijk. Thijs gaat resultaatgericht te werk, heeft verstand van zaken en voelt vertrouwd. Tijdens de behandeling komt Thijs met veel tips op een prettige en ongedwongen manier. Los van de goede behandeling word ik meestal ook nog inspireert op verschillende gebieden zoals sport, balans in je leven en Yoga. Hierom is Thijs aan te bevelen, ondertussen zijn er inmiddels 3 kennissen via mij naar hem toe gegaan. Die allemaal heel tevreden waren en mij hebben bedankt voor de tip.

Olleke van ’t Hoff , mei 2018

Thijs is een hele fijne masseur, hij is open, kan goed luisteren en stelt je snel op je gemak. Hij vraagt goed door, waar heb je last van hebt en pakt de pijnpunten goed aan (ook pijnpunten waarvan je niet eens wist dat je ze had). Ik had veel last van mijn schouders (en uitstralingen) voordat ik naar Thijs ging, met één behandeling waren de uitstralingen voorbij.

Zijn werkwijze is lichaam & geest, ‘alles wat aandacht krijgt, leeft’. Thijs heeft veel kennis over lichaam en geest, we hebben altijd inspirerende gesprekken. Ik ben zeer tevreden en zal je zeker aanraden!

Kimberly Blom, november 2017

Zijn werkwijze is een rustige benadering, je mag zijn wie je bent, verder is het een stevige en effectieve massage. Op dit moment zit ik in een rouwproces, waardoor het me veel energie kost om mijn leven weer in balans te krijgen. Had hierdoor blokkades die de opbouw van energie belemmeren. De massages hebben ervoor gezorgd dat deze blokkades zijn opgeheven, waardoor ik over veel meer energie beschik. Op internet heb ik indertijd naar masseurs gezocht, de website van Massagepraktijk Limmen sprak mij aan. De eerste behandeling heb ik als zeer positief ervaren, waarna ik wist dat ik voor de juiste masseur had gekozen. De prettige sfeer en verder de werkwijze van Thijs is aan te bevelen. Ik ben heel tevreden over de wijze waarop de behandelingen plaatsvinden. Maar ook de communicatie daarnaast (berichtje om je aan afspraak te herinneren, na afloop berichtje over eventuele verschijnselen die te verwachten zijn) ervaar ik als prettig.

Gerdy Coulier-Willems, november 2017

¨Ik heb een paar keer een klachtgerichte massage bij Thijs gehad en deze zijn me zeer goed bevallen. Thijs is iemand die naar je klachten luistert en er vervolgens zeer gericht en deskundig mee aan de slag gaat. Daarnaast is hij een open en prettig persoon. Ik heb vertrouwen in zijn aanpak en werkwijze, ik kom graag weer terug.¨

Anoniem, oktober 2017

Al ruim 20 jaar heb ik last van mijn nek en schouders (werk gerelateerd). Regelmatig stond alles ‘vast’. Daarom bezocht ik frequent de fysiotherapie om mijn nek en schouder spieren los te laten masseren. Via mond op mond reclame ben ik bij Thijs terecht gekomen. Thijs behandelt mij nu preventief, en met zeer goed gevolg. Iedere 6 weken een half uur nek en schouders los maken en/of los houden. Sinds wij deze structurele preventieve sessies in februari 2016 gestart zijn, ben ik met de hulp van Thijs niet meer bij een fysiotherapeut geweest. Hierbij komt ook nog dat Thijs ook nog een leuk en gezellig persoon is.

Jan Pepping, Limmen- september 2017

Al jaren laat ik mij door Frans Punt masseren. Juist de combinatie van shiatsu- en sportmassage zorgt ervoor dat eventuele lichamelijke klachten minder worden of zelfs verdwijnen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat deze vorm van massage juist klachten voorkomt. Met andere woorden: het helpt de gezondheid te verbeteren.

Daarnaast ervaar ik Frans als een vakkundig en bijzonder prettig mens met persoonlijke aandacht en belangstelling, waardoor een behandeling nooit saai is… maar er ook de nodige stiltes vallen tijdens de behandeling. Kortom: een aanrader!

Gert Jan Kaper, Castricum – september 2016

Voor elk wat wils, lijkt het wel, als je naar het aanbod van allerhande soorten massages kijkt. En daar is niks mis mee, geniet ervan. Maar heb je echt een probleem met je lijf, dan vraagt dat om een andere en meer serieuze aanpak. En vooral een deskundige behandeling. Mijn conclusie – na een aantal gerichte massages- is dat Thijs de ervaring en kennis daarvoor in huis heeft. Het plezierige daarbij is dat hij je de indruk geeft dat je samen aan het probleem werkt. Dat geeft natuurlijk een goed gevoel, maar voorop staat dat het zijn inzet en vakmanschap is, waardoor je zijn behandelingen als waardevol ervaart.

Kees van Straten, Castricum- juli 2016

Na 14 jaar in het kappersvak te hebben gezeten en altijd last gehad te hebben van mijn schouders, nek en rug kwam ik door te googleen op de site van massagepraktijk Limmen. Ik had al van alles geprobeerd qua massages, acupunctuur en manuele therapie. De “klachtgerichte massage” die ik bij Thijs kreeg had ik nog nooit gehad: veel effectiever, goed stevig en pakte echt mijn pijnlijke punten. Ik blijf zeker terug komen om het te onderhouden en kan het iedereen aanraden die van gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen met zijn klachten. Je wordt er erg op je gemak gesteld.

Laura Orij, Castricum – juli 2016

Ik ben nu een aantal keer bij Thijs geweest voor een ayurvedische lichaamsmassage. Dit is een massage van anderhalf uur, waarbij onder de handen van Thijs een diepe ontspanning wordt bereikt. Thijs is kundig, rustig en neemt de tijd voor je. De massage wordt zoveel mogelijk in stilte gegeven in een fijne ruimte. Ik ervaar tijdens elke massage weer een diepe ontspanning en zie het als een traktatie voor mezelf. De warme olie die gebruikt wordt, wordt ook na de behandeling nog opgenomen door de huid en heeft dus ook na de behandeling nog effect, waardoor het diepe ontspannende gevoel nog even aanhoudt. Een aanrader!

Mieke Schouten, Heiloo – juli 2016

Laatste jaar met enige regelmaat voor sportmassage naar Thijs gegaan ter ondersteuning en voorbereiding voor strandraces / MTB tochten /marathons . Groot voordeel is dat Thijs ook een wielersport verleden heeft en dus goed aanvoelt wat belangrijks is . Spiergroepen worden zorgvuldig onderhanden genomen en daar waar nodig geeft hij extra aandacht. Prettige nette praktijkruimte en altijd stipt op tijd . Al met al een absolute aanrader!

Guido de Kuyper, Bergen- maart 2016

De afgelopen jaren heb ik verschillende fysiotherapeuten bezocht. Ik was zelden echt tevreden over het resultaat. Toen mijn schouder en arm echt volledig verkrampt waren, er gevoelsmatig een zenuw klem zat en ik niet verder geholpen kon worden bij fysio- en manueeltherapeuten, heb ik een afspraak bij Thijs Punt geboekt. Ik had geen ervaring met zijn manier van masseren. Op dat moment had ik zoveel pijn en slapeloze nachten dat ik dacht ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’. De massage was stevig en Thijs luisterde goed naar de signalen van mijn lichaam. De volgende dag was ik bijna van mijn klachten af. Mijn gehele lichaam voelde veel meer ontspannen aan en ik was nagenoeg verlost van mijn klachten. Masseren is fysiek zwaar, maar Thijs masseert de volledige geboekte tijd, in tegenstelling tot veel andere masseurs. Bovendien is er veel mogelijk, naast een klachtgerichte massage kan je ook voor totale ontspanning bij Thijs terecht.

Marieke Schut, Uitgeest- maart 2016

Op aanraden van mijn vriend heb ik een poosje geleden een sportmassage geboekt bij Thijs. Ondertussen ben ik al vier keer terug geweest, omdat de behandeling ontzettend prettig is. Bij binnenkomst word ik goed ontvangen. Er is altijd wel iemand in de ruimte. Soms moet je even wachten, maar niet langer dan 5 minuten. Nadat je binnen bent in de behandelkamer kun je aangeven wat je graag gemasseerd wilt hebben. Alles is mogelijk en mocht er te weinig tijd zijn, dan geeft Thijs dit ook aan. Hij geeft dan advies om meerdere delen wat korter te doen of toch te focussen op een specifiek deel. Tijdens de massage kun je stil zijn of een gezellig gesprek aanknopen. Eventuele vragen stellen over sporten of manieren van trainen kan ook. Thijs gaat graag in gesprek over bijvoorbeeld yoga of de wijze van leven, net wat je wilt. De massage is heel prettig. Thijs zoekt knooppunten in het aangegeven lichaamsdeel en weet deze door masseren weg te nemen. Sommige grote knooppunten masseert hij, laat hij even met rust en komt er dan weer op terug. Tijdens de massage peilt hij hoe het voelt, prettig of wat pijnlijk. Ik heb het gevoel dat er écht tijd voor je wordt genomen, om te zorgen dat je echt ontspant. Aan het eind van de sportmassage heb ik soms een beurs gevoel, maar de dagen erna voelt alles weer een stuk soepeler. Een echte aanrader, die sportmassage.

Tina de Wit, Alkmaar- februari 2016


Met pieken en dalen heb ik last van mijn nek en schouders, vermoedelijk door beeldschermwerk. Via via ben ik bij Thijs beland en daar heb ik baat bij. Thijs richt zich niet alleen op plek waar de klacht zit, maar ook op andere plekken van je lichaam (armen, rug) die uit balans zijn. Op heldere wijze legt hij zijn visie op het menselijk lichaam uit en gaat van daar uit met je aan de slag om je ´verzwakte´ plekken te ontlasten. Thijs is niet zachtzinnig maar hij heeft mijn klachten in een paar sessies verminderd. Inmiddels kom ik nog ongeveer eens in de zes weken bij Thijs voor ´onderhoud´.

Dennis Pepping, Limmen- februari 2016


Ik ben ongeveer een half jaar gelden via internet bij de praktijk van Thijs gekomen. Ik heb al jaren last van arm, nek, schouder en onderrug met uitstaling naar de benen. Alles zit vast, was stijf en verkrampt en daarbij de nek en bovenrug licht gezwollen. Samen met Thijs de mogelijkheden van behandeling (sportmassage ) doorgenomen. De eerste paar keren elke week en zo verder afgebouwd tot nu 1 maal per 4 weken. De klachten zijn niet verdwenen maar het gaat steeds beter en soms is er weer een achteruitgang maar we zijn op de goede weg. De massage is soms pijnlijk met af en toe een blauwe plek maar effectief.

Mary, Heiloo – februari 2016


Na een langdurige en pijnlijke sportblessure kwam ik bij Thijs terecht voor een klachtgerichte massage. Bij de eerste behandeling ervaarde ik direct al hoe vakkundig, doelgericht en prettig hij te werk gaat. Het ging zeker niet pijnloos, maar na enkele behandelingen voelde ik duidelijk het blessureleed afnemen. Het probleem is nu helemaal verholpen. Voor mij is Thijs een uitstekend vakman.

Ans van der Zee, Heiloo – februari 2016


Ik liep al jaren met spierproblemen in mijn onderrug. De afgelopen maanden ben ik regelmatig door Thijs gemasseerd. Ik kreeg hierbij heel duidelijk uitleg wat hij ging doen. Er weet tevens aandacht gegeven aan goede en gezonde voeding en het regelmatig drinken van water. Tussentijds werd geïnformeerd hoe het met me ging. Na meerdere behandeling zijn de klachten ‘opgelost’. Het bedrijf heeft een professionele uitstraling. Ik beveel Thijs van harte aan!

Paul Oudeman, t Veld- februari 2016


Al jaren kamp ik met klachten (o.a. pijnlijke onderrug). Na veel dingen te hebben geprobeerd om hierin verlichting te brengen, ben ik bij Thijs terecht gekomen. In de korte tijd dat ik bij hem onder behandeling ben, dienen de eerste resultaten zich (al) aan. Het constante “zeurgevoel” neemt af en er zijn zelfs dagen dat ik niet aan mijn klachten wordt herinnerd. De massages zijn intensief, maar werpen absoluut vruchten af. Thijs beschouwt de klachten niet alleen vanuit het fysieke aspect, maar plaats dit in een breder perspectief (goede balans tussen lichaam en geest).

Erik Bakker, Limmen – februari 2016


Een paar maanden geleden gestart met klassieke massage. Had een stressvolle periode achter de rug en op een gegeven moment zit je geestelijk en lichamelijk “vast” in de vicieuze cirkel . Bekende kip/ei verhaal. Na een aantal sessies lagen de spieren er volgens Thijs ‘goed bij’. Je voelt je sterker en gaat meer bewegen; daardoor wordt je mentaal ook weer sterker. Geinteresseerd en getriggered om door de gaan hebben we gekozen voor een aantal ayurvedische lichaamsmassage gericht op engergiestromen. Een geweldige ervaring die je veel sterker maakt.
Een aanrader!

Roland Witkamp, Limmen – maart 2015


Met verzuurde en verkrampte spieren in de bovenbenen heb ik me gemeld bij Thijs Punt. Na enkele behandelingen boekte ik snel vooruitgang. Door zelf weer meer te gaan bewegen zijn de behandelingen afgebouwd en heb ik grote vooruitgang geboekt. Bij Thijs Punt ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen.

Harry van Gent, Egmond aan Zee – maart 2015


De klassieke massage is stevig met ontspannende massagegrepen er tussendoor. Heel fijn dat de armen bij een rug, nek en schoudermassage worden meegenomen. Thijs is professioneel en luistert goed naar eventuele klachten. Ik voel me lekker ontspannen bij Centrum Meander waar Massagepraktijk Limmen in is gehuisvest.

Petra Oostenrijk, Heiloo – maart 2015


Naar aanleiding van een sportieve prestatie dit jaar wilde ik een goede sportmassage aan mijn schema toevoegen. Via internet ben ik bij Thijs Punt terecht gekomen. Thijs had al snel de knelpunten in mijn spieren gevonden en heeft deze vakkundig weg gemasseerd, waardoor ik mijn persoonlijke prestatie heb kunnen volbrengen. In even meer als 7 uur van uitgeest naar Groningen gefietst. Om te voorkomen dat er grote knooppunten ontstaan in mijn spieren onderga ik nu regelmatig massages bij Thijs en dat bevalt erg goed. Ik beweeg daarna echt soepeler en ben ook nog eens ontspannen. We zien alweer uit naar de volgende sportieve prestatie voor 2015.

A. van de Berg, Uitgeest – september 2014


Jaren heb ik gelopen met het idee dat sportmassage wel eens nuttig zou kunnen zijn voor mij. Maar nooit heb ik dat omgezet in daden, tot ik hoorde dat Thijs als masseur begonnen was. Ik kende Thijs al van de fitness in de Bloemen in Castricum. Dat ik Thijs al kende was net dat kleine zetje wat ik nodig had om eens een afspraak te maken. Nu ga ik regelmatig naar hem toe. Ik beoefen twee sporten die een behoorlijke wissel trekken op mijn fysiek, regelmatig heb ik blessures en mijn leeftijd begint te tellen. De sessies met Thijs zijn van grote waarde om het allemaal te kunnen blijven doen.

Guus Defesche, Limmen – juli 2014


 

Zoals dat gaat als je ergens pijn hebt geven vrienden je goedbedoelde adviezen. Welk advies volg je op? Is dat de manier waarop zij je overtuigen? Affijn met de ondraaglijke pijn in mijn bil vond ik alles prima, als ik er maar vanaf kwam! En zo belandde ik door zo’n overtuigend advies op de massagetafel van Thijs. De knoop in mijn bil kon hij goed voelen en door zijn stevige manier van masseren was ik na twee behandelingen van de pijn verlost.

Sindsdien kom ik regelmatig voor een ‘onderhoudsbeurt’ omdat ik voel dat het goed voor mijn lijf is.

Y.Bos Eyssen, Bergen – mei 2014


Vanwege nek- en schouderklachten klopte ik zo’n drie maanden geleden bij Thijs aan. Ik had al positieve verhalen over hem gehoord en wilde het graag zelf ervaren. Na kort mailcontact tussen Thijs en mij kwam er snel naar voren dat een klachtgerichte massage mijn klachten zou doen verminderen. De eerste keer dat ik langskwam voor zo’n massage, legde Thijs me rustig alle ins en outs van de massage uit. Er bestond een grote kans dat de massage pijnlijk aan zou voelen, maar dat was normaal. Op het moment dat het echt pijn deed, gaf ik dat aan en minderde Thijs de druk en ging rustiger verder. Na de massage besloot hij in overleg met mij hoeveel weken we tussen twee massages zouden plannen. Ook gaf hij mij een kleine oefening voor thuis mee: superhandig, als ik weer wat last kreeg van vastzittende schouders en/of nek kon ik deze last zelf wat verminderen. Inmiddels ben ik al een aantal keer bij Thijs geweest en ik merk zeker al veel vooruitgang! Ik ben erg positief over de massages en ook over Thijs zelf: tijdens de massage wordt er gezellig gepraat en is er genoeg ruimte om hem vragen te stellen over je klachten.

Selma Wagner, Alkmaar – februari 2014


 

Sinds een paar maanden masseert Thijs mij in verband met stijve schouder- en nekspieren. Eerst drie keer wat korter achter elkaar om de stijfheid er zoveel mogelijk uit te krijgen en daarna met tussenpozen van zo’n zes weken om een en ander te onderhouden. Thijs masseert stevig, maar hij houdt de menselijke maat. Zijn massages werpen zijn vruchten af; de bewegingsvrijheid van schouders en nek is toegenomen en de spieren zijn veel meer ontspannen.

Thijs is prettig in de omgang en luistert goed naar zijn “clienten”. Hij denkt ook met je mee en geeft je zo nodig spieroefeningen mee als “huiswerk”. Masseert als er massagetijd over is ook andere lichaamsdelen die – naar dan soms blijkt – ook wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Hij masseert niet om het masseren, maar stelt het belang van jou als klant voorop.

Sindsdien kom ik regelmatig voor een ‘onderhoudsbeurt’ omdat ik voel dat het goed voor mijn lijf is.

Annemarie, Catricum – december 2013


Door Thijs gemasseerd te worden is een fysieke weelde. Verkeerde ik in financiële weelde, dan zou ik me er wekelijks aan over willen geven. Warm aanbevolen.

Thomas van Kleef, Bakkum – november 2013


 

Wanneer je binnenloopt in de ruimte van Massagepraktijk Limmen je direct een gevoel van ontspanning. De aankleding van de ruimte waarin de masseur Thijs Punt werkt ademt natuur en rust, een uitnodiging om tot jezelf te komen. De persoon Thijs is een en al aandacht. Als vaardig sportmasseur geeft hij je lichaam een lading genezende energie. je vitaliteit gaat door hernieuwd evenwicht weer stromen. Thijs geeft door zijn intense aandacht en concentratie je een gevoel van verbondenheid. Voel je je verdrietig dan is zijn aanraking troostend, ben je in de war dan geven zijn handen rust. Thijs is met je: met je lichaam, met je persoon en met je ziel. Het zijn bij Thijs is meer dan weldadig: het is verbindend en mooi.

Marten, Heemstede – juni 2013


Al een jaar word ik door Thijs gemasseerd, in verband met mijn hobby’s. Dat zijn (kick)boksen en krachtsport. Dan vraag je veel van je lichaam. Blessure’s en spieren schreeuwen om aandacht. En toen was er Thijs. Gedurende een behandeling van een uur heeft hij bijna alle spieren te pakken. Niet altijd prettig want het is geen ontspanningsmassage maar een sportmassage. Na de behandeling echter is alles weer in balans. Geen knopen meer. En opgewekt spring je weer van de behandeltafel. Tot de volgende keer Thijs.

Dirk Lute, Castricum – April 2013


 

De manier waarop Thijs zijn klassieke massage geeft is volledig, effectief, een fijne manier van techniek die hij toepast op je spieren. Ik ben nu een aantal keren geweest en kan met zekerheid en volle tevredenheid zeggen dat het mij enorm geholpen heeft om meer ontspannen in mijn lichaam te zitten en door de massage is er meer ruimte gecreëerd. Daarnaast is Thijs ook een prettig persoon en heeft hij altijd mooie tips om thuis aan een verdere aanpak te werken.

Judith Meijer, Castricum – April 2013


Doordat ik veel train kreeg ik op een gegeven moment last van tintelingen in mijn linker arm. Thijs heeft de blokkade in mijn linker schouderpartij aangepakt met een stevige massage. Ik ging weg met een losse ontspannen schouder. Véél drinken natuurlijk om afvalstoffen af te voeren. Twee dagen had ik er een beurs gevoel, maar daarna een goed doorbloedde schouder zonder tintelingen. De stoelmassage heb ik ook ervaren. Het gevoel was prettig en functioneel. In een korte tijd het resetten van je bovenlichaam, spieren en zenuwen.

Mascha van den Hoek, Castricum – Maart 2013


 

Opeens schieten er allemaal knopen in mijn rugspieren. Ik kan amper slapen van de stekende pijn. Contact gezocht met Thijs Punt. Binnen twee dagen lag ik op de massagetafel en een uur later waren de knopen weg. De opluchting was echt genieten. Thijs had de juiste plaatsen op mijn rug goed te pakken en ondanks zijn waarschuwing: ”Ik ga ze flink aanpakken” was de behandeling mild en doeltreffend. Sinds die tijd ga ik regelmatig naar Thijs om de spieren soepel te houden. Plezierig en vakkundig en ik kijk er elke keer weer naar uit.

Marc Voorwalt, Limmen – Maart 2013

Info

Massagepraktijk Limmen
Rijksweg 115
1906 BG Limmen

KvK: 55552617
agb: 90-046609

Recensies

Janneline Breebaart
Janneline Breebaart
posted 7 months ago

Mijn ervaring met de massages van Thijs Punt is zeer positief. Er wordt goed klachtengericht gewerkt en uitgezocht wat het lichaam nodig heeft.
Meteen al na de eerste massage voelde ik dat de energie weer ging stromen in het lichaamsdeel dat behandeld was. Sindsdien heb ik grote stappen vooruit gemaakt, zowel fysiek als mentaal.
Ik kan deze manier van behandelen aan iedereen aanraden, hierbij wel aangetekend dat het geen gewone massage is, maar ook een diepere mentale verandering teweeg brengt. Het beste effect zal verkregen worden als de behandelde openstaat voor de relatie tussen lichaam en geest.

Wendy Bakker
Wendy Bakker
posted 7 months ago

Ik ben bij Thijs terecht gekomen vanwege stijve spieren in de rug, en tintelende handen en armen. Alles zat vast en voelde niet lekker. Na het bespreken van de klachten ging Thijs aan de slag. Dit ging niet altijd heel zacht maar het effect was groot: na twee massages had ik geen last meer van tintelingen in de handen.
Wat ik fijn vind aan Thijs is dat hij niet alleen aandacht heeft voor het lijf maar ook voor de geest. Op een luchtige manier komen we vaak tot een goed gesprek.
Ik ben nu een aantal keren bij Thijs geweest en blijf voorlopig gaan voor 'onderhoud'. Dat werkt heel goed. Ik kan het een ieder aanraden.
Soms heb ik nog wat lichte tintelingen, pijn en stijfheid maar dat is na een bezoek aan Thijs weer snel over. Thijs isTop!

jeff van den Berg
jeff van den Berg
posted 4 months ago

Goede service. Kom er als herboren vandaan

Locatie

De massagepraktijk in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk en Heemskerk.

css.php