Massage

Welke massage past bij jou? Hieronder volgt een overzicht.

Klassieke Massage

Wanneer er stijve spieren zijn valt er wat weg te masseren. Boek direct je massage online

Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte of pijnlijke spieren? Dan kan deze stevige massage zijn wat je zoekt.

Klachtgerichte Massage

Het stevig masseren speelt af binnen jou grenzen. Ontdek wat deze massage voor jouw kan betekenen.

Kun je niet goed slapen door een stijve spierklacht? Heb je last van uitstralingspijn of van een knoop? Deze behandeling helpt!

Sport-/Shiatsu Massage

Beleef shiatsumassage. Drukpuntmassage om je energie beter te laten stromen.

Met sport-/shiatsu Massage kan je bewust worden van je lichaam. Het werkt zowel curatief als preventief, op lichaam en geest.

Sport Massage

Wanneer je spieren ontspannen zijn ben je belastbaarder en worden je afvalstoffen beter afgevoerd.

Sportmassage richt zich op het prepareren en herstel rondom de inspanning en het geven van trainingsadvies.

Ayurvedische Massage

Neem tijd voor jezelf! Boek direct je afspraak online

In een diepe ontspanning komen? Ideaal in tijden van fysieke en geestelijke drukte, en ter ondersteuning van stiltebeoefening.

 

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. Je kunt op deze pagina de massage reserveren.

Type behandeling30 min60 min90 min
Klassieke massage32,555,-77,5
Klachtgerichte massage32,555,-77,5
Sport-/shiatsumassagenvt50,-nvt
Sportmassage32,555,-77,5
Ayurvedische lichaamsmassagenvt57,580,-

Reserveer online

Massage

Wanneer kies je hiervoor? Dat kan omdat jij voelt dat je dit nodig hebt. Het zelfherstellend vermogen kan het niet meer bolwerken. Dan is een behandeling bij Massagepraktijk Limmen echt iets voor jou!

klassiek

Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte, pijnlijke en/of overbelaste spieren? Dan is onze klassieke massage voor jou weggelegd! Het stimuleert de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af. Verhardingen, knopen, verkrampingen, stijve spieren en afvalstofophopingen worden middels enkele stevige technieken weggemasseerd. De behandeling zal volledig binnen de comfortzone plaats vinden. Daar waken we samen voor. Na afloop van de behandeling zal je complete of lokale ontspanning ervaren. Verzorgt door Thijs:

klachtgericht of sport/shiatsu

Heb je last van klachten zoals hoofdpijn of migraine door overbelaste nekspieren? Heb je stramme armen, uitstralingspijn naar armen, tintelingen in je vingers? Een tenniselleboog, golfelleboog of RSI achtige klachten? Stijve benen, uitstralingspijn naar je benen? Zoek je verlichting t.a.v. stijve spieren als gevolg van MS, fibromylogie, lyme en crohn? Ook wanneer je recentelijk een ernstige medische ingreep hebt gehad of recentelijk een ernstige ziekte onder de leden hebt gehad. Stijve (onder)rug, spit, ischias of hernia? Een knoop en daarmee pijn bij je heup(en) en/of schouderblad? Stijve schouders, stijve spieren door een foutieve houding en/of heb je last van spanningen? Ben je (daarbij) gehaast, gestrest en/of nerveus? Ben je somber, neerslachtig of depressief? Dan is onze klachtgerichte massage verzorgt door Thijs of sport-/shiatsumassage verzorgt door Frans voor jou de juiste keuze. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan beter zijn werk doen en mede daardoor van gunstige invloed op het verminderen van inname van spierverslappers, ontstekingsremmers, pijnstillers en slaaptabletten. Verder is de behandeling van gunstige invloed op het bewegingsapparaat, spijsverteringsproblemen, hormoonhuishouding en de algehele lichaamsbeleving.

sport

Deze behandeling is de moderne variant van de klassieke behandeling. De sportmassagetechnieken komen voort uit de klassieke massage. Hier richt men zich op het wegmasseren van stijve spieren en afvalstoffen. Sportmassage focust zich verder op het prepareren en herstel rondom het sporten, het voorkomen van blessures en het geven van trainingsadvies. Dus sport je intensief of ben je in voorbereiding voor een wedstrijd dan is een sportmassage geschikt om overbelasting te voorkomen en beter van de inspanningen te herstellen. Je trainingen en wedstrijden zullen beter gaan. Gegeven door Thijs.

ayurvedisch

Zoek je ontspanning? Ideaal in tijden van fysieke en geestelijke drukte, als ondersteuning van mentale en emotionele verwerkingsprocessen en helpt in het proces van diepere stiltebeoefening. De Ayurvedische lichaamsmassage heeft een diepe ontspannende werking door de warme medicinale olie, het masseren in de stilte, de totale lichaamsmassage en het werken op de marma punten helpen je daarbij. In een diepe ontspanning komen zal er toe leiden dat je voorbij het gedoe van gedachtes en gevoelens komt. Een gevoel van welbehagen en hernieuwde energie is het gevolg. Nieuwsgierig in hoeverre jij tot ontspanning kan komen? Gegeven door Thijs.

Zorg voor voldoende vocht tijdens en naast het sporten. Diverse lichamelijke processen verlopen dan optimaal.

Info

Massagepraktijk Limmen
Rijksweg 115
1906 BG Limmen

KvK: 55552617
agb: 90-046609

Recensies

Agnes Gankema
Agnes Gankema
posted 4 months ago

Ik kwam bij Thijs Punt met schouderklachten. Ik had er zo lang mee doorgelopen dat ik er zelfs niet meer van kon slapen. Al na één behandeling was de pijn zo veel minder dat ik weer een hele nacht door kon slapen en na drie behandelingen had ik helemaal geen last meer. Ik heb voor Thijs als masseur gekozen, omdat hij speciaal klachtgerichte massages doet, maar eigenlijk doet hij veel meer dan dat. Hij behandelt uiteraard het gebied waar de pijn zit, maar hij kijkt ook meteen naar andere mogelijke probleemgebieden, zodat deze aangepakt worden voordat er andere klachten optreden. Ik ga dan ook nog steeds eens in de zoveel weken naar hem toe. Dit zorgt ervoor dat er geen nieuwe klachten ontstaan. Ik denk dan ook dat het voor iedereen goed zou zijn om preventief gemasseerd te worden.

DICX Autorijschool en motorrijschool
DICX Autorijschool en motorrijschool
posted 4 months ago

Na al heel wat therapeuten etc. te heb versleten. Kwam ik na advies van een kennis bij Thijs (Meander) terecht en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. In tegendeel zelfs

Thijs heeft een zeer persoonlijke en specifiek probleem gerichte aanpak, wat bij mij, kort gezegd tot een snelle verlichting van mijn klachten heeft geleidt.Mijn klachten met betrekking tot een geïrriteerde / ontstoken slijmbeurs in de schouder werden door de massages van Thijs zienderogen minder. Ook bij overbelaste spieren na intensief sporten hebben de massages van Thijs mij weer goed vooruit geholpen en hebben ze mijn sportprestaties verbeterd en zijn ze een zéér goede aanvulling op de bewegingstherapie van menig fysiotherapeut.

Overige algemene klachten in verband met mijn overbelaste lijf worden ook adequaat aangepakt en ik zit ondanks mijn drukke werkzaamheden veel beter in mijn vel.

Dus heeft u spier of bewegingsklachten van welke aard dan ook? Maak eens een afspraak bij Thijs. Wellicht kan hij net zoveel voor u beteken als hij voor mij.

Janneline Breebaart
Janneline Breebaart
posted 1 year ago

Mijn ervaring met de massages van Thijs Punt is zeer positief. Er wordt goed klachtengericht gewerkt en uitgezocht wat het lichaam nodig heeft.
Meteen al na de eerste massage voelde ik dat de energie weer ging stromen in het lichaamsdeel dat behandeld was. Sindsdien heb ik grote stappen vooruit gemaakt, zowel fysiek als mentaal.
Ik kan deze manier van behandelen aan iedereen aanraden, hierbij wel aangetekend dat het geen gewone massage is, maar ook een diepere mentale verandering teweeg brengt. Het beste effect zal verkregen worden als de behandelde openstaat voor de relatie tussen lichaam en geest.

Locatie

De massagepraktijk in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk, Heemskerk en daarbuiten.

css.php