Massage

Welke massage past bij jou?

Klassieke Massage

klassieke massage
Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte of pijnlijke spieren? Dan kan deze stevige massage zijn wat je zoekt.

Klachtgerichte Massage

klachtgerichte massage
Kun je niet goed slapen door een stijve spierklacht? Heb je last van uitstralingspijn of van een knoop? Deze behandeling helpt!

Sport-/Shiatsu Massage

sport-/ shiatsumassage
Sport-/shiatsumassage is een mogelijkheid om bewust te worden van je lichaam. Het werkt zowel curatief als preventief, op lichaam en geest. Word bewust van je gezondheid en neem het heft in handen.

 

Sport Massage

sportmassage
Sportmassage richt zich op het prepareren en herstel rondom de inspanning en het geven van trainingsadvies.

Ayurvedische Massage

ayurvedische lichaamsmassage
In een diepe ontspanning komen? Ideaal in tijden van fysieke en geestelijke drukte, en ter ondersteuning van stiltebeoefening.

 

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. Je kunt op deze pagina direct reserveren.

Type behandeling0,5 uur1 uur1,5 uur
Klassieke massage€ 30€ 52,50€ 75
Klachtgerichte massage€ 30€ 52,50€ 75
Sport-/shiatsumassagenvt€ 50nvt
Sportmassage€ 30€ 52,50€ 75
Ayurvedische lichaamsmassagenvt€ 55€ 77,50

 

Reserveer online

Massage

Wanneer kies je hiervoor? Dat kan omdat jij voelt dat je dit nodig hebt. Het zelfherstellend vermogen kan het niet meer bolwerken. Dan is een behandeling bij Massagepraktijk Limmen in Limmen echt iets voor jou!

klassiek

Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte, pijnlijke en/of overbelaste spieren? Dan is onze klassieke massage iets voor jou! Het stimuleert de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af. Verhardingen, knopen, verkrampingen, stijve spieren en afvalstofophopingen worden middels enkele stevige technieken weggemasseerd. De behandeling zal volledig binnen de comfortzone plaats vinden. Na afloop van de behandeling zal je complete of lokale ontspanning ervaren. Verzorgt door Thijs:

klachtgericht of sport/shiatsu

Heb je last van klachten zoals hoofdpijn of migraine door overbelaste nekspieren? Heb je stramme armen, uitstralingspijn naar armen, tintelingen in je vingers? Een tenniselleboog, golfelleboog of RSI achtige klachten? Stijve benen, uitstralingspijn naar je benen? Zoek je verlichting t.a.v. stijve spieren als gevolg van MS, fibromylogie, lyme en crohn? Ook wanneer je recentelijk een ernstige medische ingreep hebt gehad of recentelijk een ernstige ziekte onder de leden hebt gehad. Stijve (onder)rug, spit, ischias of hernia? Een knoop en daarmee pijn bij je heup(en) en/of schouderblad? Stijve schouders, stijve spieren door een foutieve houding en/of heb je last van spanningen? Ben je (daarbij) gehaast, gestrest en/of nerveus? Ben je somber, neerslachtig of depressief? Dan is onze klachtgerichte massage verzorgt door Thijs of sport-/shiatsumassage verzorgt door Frans voor jou de juiste keuze. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan beter zijn werk doen en mede daardoor van gunstige invloed op het verminderen van inname van spierverslappers, ontstekingsremmers, pijnstillers en slaaptabletten. Verder is de behandeling van gunstige invloed op het bewegingsapparaat, spijsverteringsproblemen, hormoonhuishouding en de algehele lichaamsbeleving.

sport

Deze behandeling is de moderne variant van de klassieke behandeling. De sportmassagetechnieken komen voort uit de klassieke massage. Hier richt men zich op het wegmasseren van stijve spieren en afvalstoffen. Sportmassage focust zich verder op het prepareren en herstel rondom het sporten, het voorkomen van blessures en het geven van trainingsadvies. Dus sport je intensief of ben je in voorbereiding voor een wedstrijd dan is een sportmassage geschikt om overbelasting te voorkomen en beter van de inspanningen te herstellen. Je trainingen en wedstrijden zullen beter gaan. Gegeven door Thijs.

ayurvedisch

Zoek je ontspanning? Ideaal in tijden van fysieke en geestelijke drukte, als ondersteuning van mentale en emotionele verwerkingsprocessen en helpt in het proces van diepere stiltebeoefening. De Ayurvedische lichaamsmassage heeft een diepe ontspannende werking door de warme medicinale olie, het masseren in de stilte, de totale lichaamsmassage en het werken op de marma punten. In een diepe ontspanning komen zal er toe leiden dat je voorbij het gedoe van gedachtes en gevoelens komt. Een gevoel van welbehagen en hernieuwde energie is het gevolg. Nieuwsgierig in hoeverre jij je kan ontspannen? Gegeven door Thijs.

Info

Massagepraktijk Limmen
Rijksweg 115
1906 BG Limmen

KvK: 55552617
agb: 90-046609

Recensies

Wendy Bakker
Wendy Bakker
posted 2 months ago

Ik ben bij Thijs terecht gekomen vanwege stijve spieren in de rug, en tintelende handen en armen. Alles zat vast en voelde niet lekker. Na het bespreken van de klachten ging Thijs aan de slag. Dit ging niet altijd heel zacht maar het effect was groot: na twee massages had ik geen last meer van tintelingen in de handen.
Wat ik fijn vind aan Thijs is dat hij niet alleen aandacht heeft voor het lijf maar ook voor de geest. Op een luchtige manier komen we vaak tot een goed gesprek.
Ik ben nu een aantal keren bij Thijs geweest en blijf voorlopig gaan voor 'onderhoud'. Dat werkt heel goed. Ik kan het een ieder aanraden.
Soms heb ik nog wat lichte tintelingen, pijn en stijfheid maar dat is na een bezoek aan Thijs weer snel over. Thijs isTop!

Janneline Breebaart
Janneline Breebaart
posted 1 month ago

Mijn ervaring met de massages van Thijs Punt is zeer positief. Er wordt goed klachtengericht gewerkt en uitgezocht wat het lichaam nodig heeft.
Meteen al na de eerste massage voelde ik dat de energie weer ging stromen in het lichaamsdeel dat behandeld was. Sindsdien heb ik grote stappen vooruit gemaakt, zowel fysiek als mentaal.
Ik kan deze manier van behandelen aan iedereen aanraden, hierbij wel aangetekend dat het geen gewone massage is, maar ook een diepere mentale verandering teweeg brengt. Het beste effect zal verkregen worden als de behandelde openstaat voor de relatie tussen lichaam en geest.

Marit Kramer-Duinmeijer
Marit Kramer-Duinmeijer
posted 8 months ago

Veel van mijn familieleden gingen mij voor en lieten zich masseren door Thijs. Op een gegeven moment had ik zelf zoveel last van mijn nek, armen en rug, dat ik ook besloot om naar Thijs te gaan en te ontdekken of hij mij wel 'los zou kunnen krijgen'. Volgens mij familie kon het niet anders dan dat het goed zou komen, zij hadden er immers allemaal baat bij.

Thijs' massages zijn diepgaande massages, hij gaat echt net zo lang door tot hij het probleempunt te pakken heeft, hoe diep deze ook liggen. Je kan er na de behandeling wat stijf van worden, bij mij is dat steeds goed gegaan. We waren op een punt aangekomen dat we de tijd tussen de behandelingen wat ruimer konden gaan nemen toen het mis ging en ik mezelf weer compleet vast gezet had. Thijs heeft dit toch wel serieuze en pijnlijke probleem met één behandeling op kunnen lossen, waardoor ik weer vrij van pijn van de rest van onze vakantie kon genieten.

We zijn nu weer op het punt aangekomen dat we de tijd tussen de behandelingen door wat ruimer kunnen nemen en de massagebehandelingen (met ondersteuning van Raja Yoga) nu grotendeels onderhoud zijn.

Persoonlijk zou ik iedereen die klachten heeft of 'onderhouds'-massage wenst aanraden om naar Thijs te gaan, het bevalt mij (en mijn familie) ontzettend goed.

Locatie

De massagepraktijk in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk en Heemskerk.

css.php