Massage

Welke massage past bij jou?

Klassieke Massage

klassieke massage
Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte of pijnlijke spieren? Dan kan deze stevige massage zijn wat je zoekt.

Klachtgerichte Massage

klachtgerichte massage
Kun je niet goed slapen door een stijve spierklacht? Heb je last van uitstralingspijn of van een knoop? Deze behandeling helpt!

Sport-/Shiatsu Massage

sport-/ shiatsumassage
Sport-/shiatsumassage is een mogelijkheid om bewust te worden van je lichaam. Het werkt zowel curatief als preventief, op lichaam en geest. Word bewust van je gezondheid en neem het heft in handen.

 

Sport Massage

sportmassage
Sportmassage richt zich op het prepareren en herstel rondom de inspanning en het geven van trainingsadvies.

Ayurvedische Massage

ayurvedische lichaamsmassage
In een diepe ontspanning komen? Ideaal in tijden van fysieke en geestelijke drukte, en ter ondersteuning van stiltebeoefening.

 

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. Je kunt op deze pagina direct reserveren.

Type behandeling0,5 uur1 uur1,5 uur
Klassieke massage€ 30€ 52,50€ 75
Klachtgerichte massage€ 30€ 52,50€ 75
Sport-/shiatsumassagenvt€ 50nvt
Sportmassage€ 30€ 52,50€ 75
Ayurvedische lichaamsmassagenvt€ 55€ 77,50

 

Reserveer online

Massage

Wanneer kies je hiervoor? Dat kan omdat jij voelt dat je dit nodig hebt. Het zelfherstellend vermogen kan het niet meer bolwerken. Dan is een behandeling bij Massagepraktijk Limmen in Limmen echt iets voor jou!

klassiek

Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte, pijnlijke en/of overbelaste spieren? Dan is onze klassieke massage iets voor jou! Het stimuleert de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af. Verhardingen, knopen, verkrampingen, stijve spieren en afvalstofophopingen worden middels enkele stevige technieken weggemasseerd. De behandeling zal volledig binnen de comfortzone plaats vinden. Na afloop van de behandeling zal je complete of lokale ontspanning ervaren. Verzorgt door Thijs:

klachtgericht of sport/shiatsu

Heb je last van klachten zoals hoofdpijn of migraine door overbelaste nekspieren? Heb je stramme armen, uitstralingspijn naar armen? RSI achtige klachten of slijmbeurs ontstekingen? Stijve benen, uitstralingspijn naar je benen? Zoek je verlichting t.a.v. stijve spieren als gevolg van MS, fibromylogie, lyme en crohn? Stijve (onder)rug, spit, ischias of hernia? Een knoop en daarmee pijn bij je heup(en) en/of schouderblad? Stijve schouders, stijve spieren door een foutieve houding en/of heb je last van spanningen? Ben je (daarbij) gehaast, gestrest en/of nerveus? Ben je somber, neerslachtig of depressief? Dan is onze klachtgerichte massage verzorgt door Thijs of sport-/shiatsumassage verzorgt door Frans voor jou de juiste keuze. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan beter zijn werk doen en mede daardoor van gunstige invloed op het verminderen van inname van spierverslappers, ontstekingsremmers, pijnstillers en slaaptabletten. Verder is de behandeling van gunstige invloed op het bewegingsapparaat, spijsverteringsproblemen, hormoonhuishouding en de algehele lichaamsbeleving.

sport

Deze behandeling is de moderne variant van de klassieke behandeling. De sportmassagetechnieken komen voort uit de klassieke massage. Hier richt men zich op het wegmasseren van stijve spieren en afvalstoffen. Sportmassage focust zich verder op het prepareren en herstel rondom het sporten, het voorkomen van blessures en het geven van trainingsadvies. Dus sport je intensief of ben je in voorbereiding voor een wedstrijd dan is een sportmassage geschikt om overbelasting te voorkomen en beter van de inspanningen te herstellen. Je trainingen en wedstrijden zullen beter gaan. Gegeven door Thijs.

ayurvedisch

Zoek je ontspanning? Ideaal in tijden van fysieke en geestelijke drukte, als ondersteuning van mentale en emotionele verwerkingsprocessen en helpt in het proces van diepere stiltebeoefening. De Ayurvedische lichaamsmassage heeft een diepe ontspannende werking door de warme medicinale olie, het masseren in de stilte, de totale lichaamsmassage en het werken op de marma punten. In een diepe ontspanning komen zal er toe leiden dat je voorbij het gedoe van gedachtes en gevoelens komt. Een gevoel van welbehagen en hernieuwde energie is het gevolg. Nieuwsgierig in hoeverre jij je kan ontspannen? Gegeven door Thijs.

Info

Massagepraktijk Limmen
Rijksweg 115
1906 BG Limmen

KvK: 55552617
agb: 90-046609

Recensies

Aranca Beentjes
Aranca Beentjes
posted 3 months ago

De klachtgerichte massages van Thijs kan ik zeker aanraden. Ze zijn pittig, soms zelfs pijnlijk, maar vooral effectief. Zijn werkwijze bevalt me goed. Dat het niet alleen lichamelijk is maar ook met hoe je in het leven staat, daar kan ik me wel in vinden. En dan gewoon op een nuchtere manier. Het is wel een samenspel; Thijs wil je echt helpen om van je klachten af te komen, maar je moet er zelf toch ook aan werken.
Dankzij de website(informatief en goed te navigeren), en met het gemak om online een afspraak te maken, ben ik blij dat ik dat een paar maanden geleden heb gedaan.

Marit Kramer-Duinmeijer
Marit Kramer-Duinmeijer
posted 5 months ago

Veel van mijn familieleden gingen mij voor en lieten zich masseren door Thijs. Op een gegeven moment had ik zelf zoveel last van mijn nek, armen en rug, dat ik ook besloot om naar Thijs te gaan en te ontdekken of hij mij wel 'los zou kunnen krijgen'. Volgens mij familie kon het niet anders dan dat het goed zou komen, zij hadden er immers allemaal baat bij.

Thijs' massages zijn diepgaande massages, hij gaat echt net zo lang door tot hij het probleempunt te pakken heeft, hoe diep deze ook liggen. Je kan er na de behandeling wat stijf van worden, bij mij is dat steeds goed gegaan. We waren op een punt aangekomen dat we de tijd tussen de behandelingen wat ruimer konden gaan nemen toen het mis ging en ik mezelf weer compleet vast gezet had. Thijs heeft dit toch wel serieuze en pijnlijke probleem met één behandeling op kunnen lossen, waardoor ik weer vrij van pijn van de rest van onze vakantie kon genieten.

We zijn nu weer op het punt aangekomen dat we de tijd tussen de behandelingen door wat ruimer kunnen nemen en de massagebehandelingen (met ondersteuning van Raja Yoga) nu grotendeels onderhoud zijn.

Persoonlijk zou ik iedereen die klachten heeft of 'onderhouds'-massage wenst aanraden om naar Thijs te gaan, het bevalt mij (en mijn familie) ontzettend goed.

Monica Staubach
Monica Staubach
posted 1 year ago

Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Thijs voor een behandeling. Toch een beetje zenuwachtig kwam ik voor de eerste massage. Na de kennismaking met Thijs en een korte uitleg over hoe hij te werk ging waren de zenuwen meteen verdwenen. En dat is de verdienste van Thijs, hij is aardig en open. De massages kunnen af en toe best pijnlijk zijn, maar het helpt wel. Thijs is een hele goede masseur met liefde voor zijn vak en aandacht voor zijn klant.

Locatie

De massagepraktijk in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk en Heemskerk.

Footer Column 4

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

css.php